Cele mai frumoase prime-doamne din lume

1 65413 original jpg jpeg

Sunt carismatice, apreciate pentru elegan┼úa lor ┼či pentru implicarea ├«n activit─â┼úi dintre cele mai diverse ┼či stau al─âturi de cei mai puternici oameni din lume. Iat─â care sunt cele mai frumoase prime- doamne din lume!

So┼úiile de pre┼čedinte au de ├«ndeplinit numeroase sarcini odat─â cu alegerea partenerului de via┼ú─â ca pre┼čedinte. Pentru c─â sunt cunoscute at├ót local,c├ót ┼či interna┼úional,├«n apari┼úiile lor publice acestea se remarc─â prin distinc┼úie ┼či elegan┼ú─â.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Regina Rania a Iordaniei

Regina stereotip este o femeie frumoas─â,elegant─â ┼či Regina Rania a Iordaniei nu face excep┼úie. C─âs─âtorit─â cu regele Iordaniei,Abdullah al II-lea,Regina Rania a fost numit─â de dou─â ori de publica┼úia Forbes ca fiind printre cele 100 de persoane cele mai influente din lume. Pe l├óng─â influen┼úa pe care o are,Regina Rania este inteligent─â ┼či frumoas─â. Este o persoan─â altruit─â. S-a implicat activ ├«n ├«mbun─ât─â┼úirea educa┼úiei copiiilor din Iordania.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Asma al-Assad

Prima-doamn─â a Siriei,Asma al-Assad,pe l├óng─â faptul c─â este de o frumuse┼úe aparte,este o persoan─â bl├ónd─â. Poate fi ferm─â atunci c├ónd anumite ├«mprejur─âri cer asta,o calitate valoroas─â pentru o persoan─â rafinat─â a┼ča cum este ea. Aceast─â parte a personalit─â┼úii ei este unul dintre motivele pentru care este ├«ncrez─âtoare ├«n for┼úele proprii.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Mehriban Aliyeva

La cei 50 de ani ai s─âi,Mehriban Aliyeva,prima-doamna a Azerbaidjanului,nu-┼či arat─â v├órsta. C─âs─âtorit─â cu pre┼čedintele Azerbaidjanului Ilham Aliyeva,ea are trei copii ┼či doi nepo┼úi. Este o prim─â-doamn─â admirat─â nu doar pentru frumuse┼úea sa,ci ┼či pentru realiz─ârile. Nu de pu┼úine ori a fost numit─â una dintre cele mai la mod─â prime-doamne din lume. Ea este Ambasador al Bun─âvoin┼úei pentru UNESCO,precum ┼či medic licen┼úiat.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Regina Jetsun Pema a statului Bhutan

├Än 2011,Jetsun Pema a devenit Regin─â a statului Bhutan c├ónd s-a c─âs─âtorit cu regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. Fiic─â de pilot,Regina Pema este cunoscut─â pentru preferin┼úa ei pentru rochii Bhutan ├«n stil tradi┼úional. ┼×tie s─â vorbeasc─â fluent trei limbi:englez─â,hindi ┼či dzongkha,care este limba na┼úional─â a statului Bhutan.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Michelle Obama

So┼úia pre┼čedintelui american Barack Obama se num─âr─â  printre cele mai frumoase prime-doamne din lume. Frumuse┼úea ei,combinat─â cu personalitatea puternic─â pe care o are,explic─â siguran┼úa de care d─â dovad─â ├«n orice circumstan┼úe. Spre deosebire de majoritatea primelor doamne,Michelle Obama alege,de multe ori,s─â poarte haine ieftine. Acesta este unul dintre motivele pentru ea este at├ót de iubit─â ┼či de apreciat─â de femile din Statele Unite ale Americii.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Angelica Rivera

├Änainte de a deveni prima-doamn─â a Mexicului,Angelica Rivera a fost o cunoscut─â actri┼ú─â de telenovele. S-a c─âs─âtorit ├«n 2010 cu Enrique Pena Nieto,care a fost ales ├«n 2012 pre┼čedinte al Mexicului. Este o cunoscut─â figur─â politic─â,care pe l├óng─â frumuse┼úe,denot─â elegan┼ú─â ┼či rafinament.

Cele mai frumoase prime-doamne din lume. Carmen Iohannis

Frumoasa so┼úie a pre┼čedintelui Rom├óniei,Klaus Iohannis,continu─â s─â fascineze la fiecare apari┼úie public─â. Este c─âs─âtorit─â de 25 de ani cu pre┼čedintele ┼ú─ârii ┼či pred─â ├«n continuare limba englez─â copiilor de la Colegiul ÔÇ×Gheorghe Laz─ârÔÇť din Sibiu.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg