Cele mai importante femei din viaţa lui Donald Trump. A visat şi la Prinţesa Diana

1 shutterstock 272836385 jpg jpeg

Afacerist de renume şi preşedintele celui mai puternic stat din lume, Donald Trump a dovedit în numeroase ocazii că are o relaţie specială cu femeile. Mulţi au avut la adresa lui comentarii răutăcioase şi l-au catalogat drept misogin. Alţii au spus despre el că se înconjoară de femei puternice şi frumoase, iar imaginea de familist îl prinde bine. Melania este a treia soţie a lui Donald Trump şi singura care nu este blondă.

Cele mai importante prezenţe feminine din viaţa lui Donald Trump încep cu Ivana Zelnickova, prima soţie cu care are doi băieţi şi o fată, pe Eric, pe Donald Jr. şi pe Ivanka. Marla Maples, a doua soţie a adus pe lume încă o fată în familia Trump, pe Tiffany, iar cu Melania îl are pe Barron – deci trei soţii, cinci copii şi opt nepoţi.

S-a îndrăgostit întâi de modelul ceh Ivana

În 1977, magnatul imobiliarelor a cerut-o de soţie pe Ivana, un model de origine cehă, pe care a cunoscut-o la New York. Frumoasă şi deşteaptă, Ivana s-a implicat activ în proiectele familiei Trump. Relaţia lor s-a încheiat, pentru că, aşa cum a declarat Donald, viaţa lui intimă a fost o experienţă similară cu războiul din Vietnam şi a fost mereu tentat să le aducă în aşternurile sale pe cele mai frumoase femei ale lumii. În urma divorţului, aceasta s-a ales cu o sumă impresionantă de bani.

Ivanka, fata cu care Trump ar ieşi în oraş

Omul de afaceri a făcut mai multe declaraţii puse sub semnul întrebării privind relaţia cu fiica lui cea mare, pe care o consideră foarte frumoasă şi a spus că, dacă nu ar avea o legătură de sânge cu ea, sigur ar fi tentat să o invite în oraş. Ivanka Trump (38 de ani) a lucrat alături de tatăl ei în multe proiecte, fiind şi vicepreşedinte executiv pentru dezvoltare şi achiziţii la The Trump Organization.

Marla Maples, cea de-a doua soţie

Căsnicia cu Ivana Trump s-a destrămat în urma aventurilor extraconjugale pe care acesta nici nu se mai obosea să le ţină departe de ochii jumătăţii sale, din care cea mai cunoscută a fost relaţia cu actriţa şi omul de televiziune Marla Maples. Povestea lor de iubire a dus la o a doua căsătorie a politicianului, dar nu a rezistat mult, pentru că Donald nu i-a fost fidel.

În una dintre cărţile sale, controversatul politician a mărturisit că a avut atât de multe femei, încât se bucură din tot sufletul că nu a contactat boli cu transmitere sexuală.

Tiffany Trump: „Îl iubesc din tot sufletul“

A doua fată a lui Donald Trump, Tiffany (26 de ani) a crescut în California, a absolvit Universitatea Pennsylvania şi a primit acest nume după celebrul magazin de bijuterii Tiffany & Co. „Mi-am admirat tatăl toată viaţa mea şi îl iubesc din tot sufletul“, a declarat fata despre tatăl ei.

Melania, mai tânără cu 28 de ani decât el

Donald Trump s-a îndrăgostit de modelul Melania Knauss în 1998, deşi era mai tânără decât el cu aproape trei decenii (28 de ani). Şapte ani mai târziu, în anul 2005 s-au căsătorit, iar Melania i-a dăruit un fiu, pe nume Barron. Ca Prima Doamnă, Melania şi-a dorit încă de la începutul mandatului de preşedinte al lui Donald să fie conservatoare, modelul său fiind Jackie Kennedy, îndrăgita soţie a celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy.

A încercat să o cucerească pe Prinţesa Diana

Pe lista femeilor care i-au atras atenţia lui Donald Trump se numără şi Prinţesa Diana, pe care omul de afaceri s-ar fi chinuit mult timp să o cucerească, după ce aceasta a divorţat de Prinţul Charles, în anul 1996. Revista People scria în trecut că Donald îi trimitea zilnic aranjamente florale şi cadouri scumpe la Palatul Kensington.

@shutterstock, instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg