Cele mai inteligente femei din lume

1 73616 original jpg jpeg

Creierul este partea cea mai misterioasă a corpului uman, care face ca unele persoane să fie atât de deştepte. Unii cercetători spun că acest lucru se datorează unor anomalii, dar alţii iau asta ca pe un dar. Iată care sunt cele mai inteligente femei din lume!

Există o mulţime de oameni inteligenţi în întreaga lume. De aceea,am pregătit o listă cu numele femeilor cu cel mai mare IQ înregistrat vreodată!

Cele mai inteligente femei din lume:Hypatia din Alexandria

A fost o filozoafă greacă din secolul al IV-lea şi cel mai important matematician şi astronom din timpul ei. IQ-ul estimat al ei variază de  la 170 la 210 de măsurători diferite. Hypatia a fost frecvent vizată şi criticată pentru valorile ei păgâne şi pentru predarea filosofiei non-creştine. A fost ucisă pe străzile din Alexandria de o mulţime de zeloţi creştini în anul 415.

Cele mai inteligente femei din lume:Marie Curie

A fost o fiziciană şi chimistă poloneză. Ea este,probabil,cea mai cunoscută persoană pentru cercetarea ei în radioactivitate (un termen inventat chiar de ea),care a contribuit la dezvoltarea de raze X în chirurgie. IQ-ul ei variază de la 180 la 200 de măsurători diferite.

Marie Curie a fost prima femeie care a câştigat Premiul Nobel,prima persoană care l-a câştigat  de două ori-în fizică şi apoi în chimie-şi prima femeie care a predat la Sorbona.

Cele mai inteligente femei din lume:Edith Stern

A doua zi după ce Edith Stern s-a născut,tatăl ei a anunţat într-o conferinţă de presă că intenţionează să-şi modeleze fiica pentru a ajunge „fiinţa umană perfectă“,potrivit publicaţiei Milwaukee Sentinal. Până la vârsta de  cinci ani,tatăl lui Edith i-a citit întreaga Enciclopedie Britanică. Femeia a început facultatea la 12 ani,şi până la 15 a predat cursuri de matematică la nivel de colegiu. Ea are un IQ de 203. A lucrat la IBM din 1970 şi i-au fost cunoscute contribuţiile sale în matematică.

Cele mai inteligente femei din lume:Nadia Camukova

Nadia Camukova,care are un IQ de 200,s-a născut la Moscova,în 1976. Camukova poate vorbi şapte limbi (rusă,engleză,franceză,turcă,germană,arabă şi persană) şi opt dialecte turceşti. E profesor la Universitatea Bahcesehir din Turcia.

Cele mai inteligente femei din lume:Marilyn vos Savant

Născută în 1946,Vos Savant are un IQ ce variază între 157 şi 228 în funcţie de diferite măsurători. A predat la Universitatea Washington,iar după doi ani a renunţat pentru a se ocupa de afaceri  cu imobiliare. Mai târziu,a devenit scriitoare şi s-a căsătorit cu Robert Jarvik,inventatorul inimii artificiale Jarvik. Ea a devenit faimoasă atunci când scorul ei a ajuns la 228 (pe baza unui test de copilărie) şi a intrat în Cartea Recordurilor în 1985.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg