Celebrități care s-au confruntat cu sindromul inimii frânte

Atât în rândul vedetelor, cât și în categoria oamenilor politici, au existat câteva persoane care s-au confruntat cu „sindromul inimii frânte‟, o afecțiune care se caracterizează prin durerea insuportabilă ce apare la scurt timp după pierderea unei persoane dragi. 

image

Sindromul inimii frânte este un eveniment cardiologic care apare în situații stresante sau în timpul unor emoții puternice. Această afecțiuni are manifestări similare cu cele ale atacului de cord, însă fără a prezenta riscurile acestuia. Persoanele care se confruntă cu acest sindrom pot resimți: dureri în piept, stări de leșin, respirație greoaie și tensiune scăzută. 

Citește și: Ce este și de ce apare sindromul inimii frânte. Modificările pe care le produce în organism 

Acest fenomen poate să apară atât la bărbați, cât și la femei, iar pe lista celor care l-au experimentat se află și câteva personalități publice, care au suferit enorm după pierderea unei persoane dragi din familie. Iată o parte dintre vedetele despre care se spune că au experimentat sindromul inimii frânte! 

Johnny Cash

Cântărețul Johnny Cash a suferit foarte mult după piererea soției sale, June Carter Cash. Cei doi au fost căsătoriți timp de 35 de ani, până când pe 15 mai 2003, ea s-a stins din viață. Patru luni mai târziu, artistul a murit, la 71 de ani. 

Debbie Reynolds

Actrița și cântăreața Debbie Reynolds, cunoscută pentru rolul din celebrul musical „Singing in the Rain‟, a avut doi dopii, pe Carrie și pe Todd Fisher. Pe 23 decembrie 2016, Carrie Fisher s-a îmbolnăvit, iar 4 zile mai târziu s-a stins din viață. 

Pe 28 decembrie, chiar a doua zi, Debbie Reynols a murit, în urma unui accident vascular cerebral, moartea fiicei sale și suferința provocată fiind factori care au contribuit la decesul său. 

Vezi și: Un triunghi amoros celebru și interzis: cum s-a iubit Elizabeth Taylor cu soțul celei mai bune prietene 

Vernon Presley 

Pe 16 august 1977, Elvis Presley a murit, la vârsta de 42 de ani, în casa sa din Memphis, din cauza unor complicații medicale agravate de abuzul de substanțe. Tatăl său, Vernon Presley, care a fost devastat de veste, a mai trăit doar doi ani. El a murit pe 26 iunie 1979. 

George H. W. Bush 

Cel de-al 41-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, George H. W. Bush, și-a întâlnit viitoarea soție, pe Barbara, în anul 1941, când ea avea doar 16 ani. S-au căsătorit în 1945 și au rămas împreună 73 de ani, până când Barbara a decedat pe data de 17 aprilie 2018. Coincidență sau nu, șapte luni mai târziu, pe 30 noiembrie 2018, George H. W. Bush s-a stins din viață. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg