Christina Applegate nu ş-a dorit niciodată să joace comedie şi nici nu va apărea într-o continuare a serialului „Familia Bundy“

1 profimedia 0099583280 jpg jpeg

Christina Applegate este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane de comedie, în special datorită rolului Kelly Bundy, din serialul-fenomen „Familia Bundy“. Personajul său i-a adus celebritatea, deşi Christina a recunoscut că, până la acest proiect, nu şi-a dorit niciodată să joace comedie. Cum s-au schimbat lucrurile?

Cariera în actorie a Christine Applegate (49 de ani) s-a născut odată cu ea, iar primul său „rol“ a fost alături de mama ei, actriţa Nancy Priddle, în serialul TV „Days of Our Lives“. Primul „job“ profesionist a fost la aceeaşi vârstă,  când a apărut într-o reclamă pentru biberoane. În curând, a devenit o „veterană“ a reclamelor TV şi, în anii ʼ80, a apărut în multe clipuri publicitare.

Christina Applegate este cunoscută în primul rând ca actriţă de comedie, lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, deoarece nu şi-a dorit niciodată acest lucru. „Eram un copil posomorât, cu o atitudine sumbră, întotdeauna am crezut că proiectele serioase mi se potrivesc cel mai bine“, a declarat ea.

Apoi a primit rolul iconic al adolescentei naive Kelly Bundy şi percepţia ei asupra comediei s-a schimbat total. „Cu acest serial, s-a schimbat total piaţa sitcomurilor TV tradiţionale, a fost o adevărată revoluţie“, a spus ea.

Şi, împotriva tendinţei actuale din televiziune de a relua proiecte vechi, actriţa spune că nu ar apărea într-o continuare a serialului. Ea crede că fanii nu sunt interesaţi de un remake şi, în plus, spune Applegate, „nu mai sunt deloc dispusă să îmbrac din nou o rochie din lycra”. „Am aproape 50 de ani şi cred că nimeni nu mai vrea să mă vadă într-o rochie mini. Pur şi simplu nu mai e posibil. Corabia aceea a plecat din port“, a spus ea.

Deşi a avut alte roluri în proiecte cunoscute – în serialul „Friends“ sau filmul „Anchorman“ – Christina Applegate nu a mai cunoscut niciodată succesul obţinut cu „Familia Bundy“, iar cariera ei a avut suişuri şi coborâşuri. La fel şi viaţa personală, marcată de o tragedie.

De câte ori a rostit cuvântul „cancer“

În 2008, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o dublă mastectomie. Deşi experienţa a fost una marcantă pe viaţă – actriţa a declarat că a rostit cuvântul „cancer“ mai mult decât orice alt cuvânt – a reuşit să se vindece, iar trei ani mai târziu a devenit mamă.

În 2017, Applegate a dezvăluit astăzi că i s-au îndepărtat ovarele şi trompele uterine ca măsură preventivă, ştiind că are o genă agresivă a cancerului la sân. „Am preluat controlul. Este o uşurare. Acum, să sperăm că nu voi fi lovită de un autobuz“, a mai spus vedeta care, în ciuda greutăţilor, nu şi-a pierdut simţul umorului.

FOTO PROFIMEDIA



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg