Christine Baranski: „Femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă, în faţa nimănui”

1 53331 original jpg jpeg

Are la activ peste 30 de ani de experienţă în actorie, în care a trecut cu uşurinţă de la partituri în seriale de comedie („Cybill”) la roluri mai serioase, încărcate de substanţă dramatică, precum cel de avocat-şef din „Soţia perfectă” – pentru rolul Diane Lockhart Christine fiind nominalizată recent la premiile Emmy.

Cu prilejul premierei celui de-al patrulea sezon al serialului „Soţia perfectă” în România,pe Diva Universal,Christine ne-a dezvăluit cu ce provocări se confruntă personajul ei.

În sezonul 4,Diane are de înfruntat...

Păi,în primul rând,un proces de faliment. Firma ei de avocatură a ajuns într-o situaţie în care nu mai poate să plătească salariile,datoriile curg.. e ceva nemaiîntâlnit până acum de telespectatori.

Şi starea ei emoţională care e?

În mod cert e devastată de tot ce i se întâmplă,cu atât mai mult cu cât a muncit pentru a ajunge partener în firmă,e un personaj important şi respectat în Chicago. Şi totuşi,în ciuda tuturor greutăţilor,exemplul pe care îl dă ea e că femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă,în faţa nimănui.

Dar cu dragostea cum stă?

Ultima dată când aţi văzut-o pe Diane preocupată cât de cât de starea ei amoroasă a fost când îşi stabilea două întâlniri pentru vineri seară şi una pentru sâmbătă,cu trei tipi diferiţi. Diane e o tipă care ştie ce vrea şi nu se sfieşte să obţină ce-şi doreşte. Nu merge acasă în fiecare seară să verse lacrimi amare,e interesată de bărbaţi care sunt un pic periculoşi,dar care-o fac să simtă că trăieşte. La vârsta ei,mi se pare un lucru eliberator!Recente

Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg