Christine Baranski: „Femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă, în faţa nimănui”

1 53331 original jpg jpeg

Are la activ peste 30 de ani de experienţă în actorie, în care a trecut cu uşurinţă de la partituri în seriale de comedie („Cybill”) la roluri mai serioase, încărcate de substanţă dramatică, precum cel de avocat-şef din „Soţia perfectă” – pentru rolul Diane Lockhart Christine fiind nominalizată recent la premiile Emmy.

Cu prilejul premierei celui de-al patrulea sezon al serialului „Soţia perfectă” în România,pe Diva Universal,Christine ne-a dezvăluit cu ce provocări se confruntă personajul ei.

În sezonul 4,Diane are de înfruntat...

Păi,în primul rând,un proces de faliment. Firma ei de avocatură a ajuns într-o situaţie în care nu mai poate să plătească salariile,datoriile curg.. e ceva nemaiîntâlnit până acum de telespectatori.

Şi starea ei emoţională care e?

În mod cert e devastată de tot ce i se întâmplă,cu atât mai mult cu cât a muncit pentru a ajunge partener în firmă,e un personaj important şi respectat în Chicago. Şi totuşi,în ciuda tuturor greutăţilor,exemplul pe care îl dă ea e că femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă,în faţa nimănui.

Dar cu dragostea cum stă?

Ultima dată când aţi văzut-o pe Diane preocupată cât de cât de starea ei amoroasă a fost când îşi stabilea două întâlniri pentru vineri seară şi una pentru sâmbătă,cu trei tipi diferiţi. Diane e o tipă care ştie ce vrea şi nu se sfieşte să obţină ce-şi doreşte. Nu merge acasă în fiecare seară să verse lacrimi amare,e interesată de bărbaţi care sunt un pic periculoşi,dar care-o fac să simtă că trăieşte. La vârsta ei,mi se pare un lucru eliberator!



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg