Cine are grijă de Céline Dion? Prietenii cântăreței își fac griji în privința ei

După diagnosticul primit, viața celebrei cântărețe a devenit extrem de complicată. Cu soțul ei dispărut dintre cei vii și cei trei fii ai săi încă mici, cine are grijă de Céline?

image

„Tot aud că oameni spunând că Céline n-o să se mai întoarcă pe scenă – probabil că niciodată!”, dezvăluie jurnalistul Scott Roeben pentru Page Six.

Dion, care a câștigat mare parte din averea sa de 470 de milioane de dolari din concertele ei din Las Vegas, a făcut un anunț extrem de trist în urmă cu câteva zile privind sănătatea ei. Vedeta a declarat că a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică, cunoscută sub numele de „sindromul persoanei înțepenite”, care transformă persoana respectivă într-o statuie. Drept urmare a sănătății ei precare, ea și-a amânat sau anulat concertele.

„Am probleme de sănătate de ceva timp…”, a ținut să ne explice Céline Dion. „Și mi-e foarte greu să trec prin ceea ce trec și să vorbesc despre tot ce mi se întâmplă”, a adăugat ea.

Superstarul de 54 de ani anunțase în octombrie 2021 că-și amână concertele din Las Vegas, din cauza unor spasme musculare extrem de puternice. Asta se întâmpla cu o lună înainte de-a urca pe scenă. Câteva luni mai târziu, și-a anulat turneul american și l-a amântat pe cel european.

Cântăreața ne-a informat că boala de care suferă nu-i permite să se deplaseze ca înainte și să cânte așa cum era obișnuită. „Tot ce știu în viața asta e să cânt. Asta am făcut toată viața și e ceea ce ador să fac cel mai mult”, a conchis diva.

„Sursele mele îmi spun că cel mai probabil nu se va întoarce pe scenă. După ce s-a confruntat cu acele spasme musculare, a aflat cât de serioasă e boala de care suferă. Dar ea e genul de om care nu-și dorește să împovăreze pe nimeni. Fanii ei îi ascultă fiecare cuvințel”, a declarat jurnalistul.

Céline n-a ascuns niciodată faptul că pierderea definitivă a soțului a afectat-o foarte mult. René Angélil a murit după o luptă îndelungată cu cancerul la gât, în ianuarie 2016. El fusese singurul bărbat pe care vedeta l-a sărutat și tot Angélil a fost cel care i-a propulsat cariera cântăreței și i-a făcut rost de contractul bănos din Las Vegas, în 2003. De-atunci, spectacolele ei au strâns 681,3 milioane de dolari.

image

Un amic de-ai fostului cuplu a ținut să declare pentru Page Six: „De când a murit René, a fost foarte greu pentru ea. El n-a mai fost lângă ea s-o protejeze. El era stâlpul ei, avea grijă de ea în orice aspect. Ea se baza pe el în ceea ce privea managementul carierei sale, gestionarea banilor și producția de muzică. Totul a luat-o la vale de când nu mai el…”, a conchis acesta.

„Nu știu pe cine mai are ea acum care să aibă grijă de ea, când e bolnavă, care să-i apere interesele. Pentru că este adevărat că e posibil ca ea să nu mai cânte niciodată…”, a atras atenția apropiatul cântăreței.

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg