Cine este bărbatul care i-a dat papucii lui Meghan Markle: „Am părăsit-o în timpul filmului‟

1 meg 1 jpg jpeg

În urma celebrului interviu pe care foştii Duci de Sussex i l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey, zeci de vedete şi oameni de rând au sărit în apărarea lui Meghan, care a acuzat familia regală de rasism şi a povestit dificultăţile prin care a trecut. Una dintre persoanele care au avut ceva de spus în legătură cu acest subiect controversat este iubitul lui Meghan din copilărie.

De la Michelle Obama, la actorii din serialul „Suits‟, toată lumea şi-a spus părerea despre viaţa pe care Meghan Markle a avut-o alături de familia britanică. În atenţia presei a apărut şi primul iubit din copilărie al fostei actriţe, care a avut multe de declarat despre aceasta.

Joshua Reuben Silverstein este un actor de comedie, scriitor şi un educator premiat în repetate rânduri, iar diferitele sale spectacole şi producţii au primit admiraţia multor artişti din lume. Cu ajutorul talentului său şi cu atitudinea comică a fascinat-o şi pe Meghan Markle în copilărie. Meghan, pe atunci o tânără mofturoasă, foarte drăguţă şi cu părul creţ s-a îndrăgostit pe loc de Joshua, băiatul carismatic şi mai experimentat. Joshua a fost primul iubit al fostei actriţe, iar pe când ea avea doar 13 a avut parte de primul sărut. Din păcate, povestea romantică a celor doi s-a încheiat brusc, deoarece Joshua a părăsit-o în timpul filmului, deoarece acţiunea nu a fost pe placul său. „Ne-am despărţit pentru că am părăsit-o în timpul filmului. Aveam 13 sau 14 ani şi nu voiam să mă uit la acel film plictisitor, plin de romantism, aşa că m-am ridicat de pe scaun cu unul dintre prietenii mei şi am plecat. Eram un adolescent căruia nu-i păsa de consecinţe‟, îşi aminteşte Joshua, amuzat de situaţie.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de JOSHUA SILVERSTEIN (@thejoshuasilverstein)

O postare distribuită de JOSHUA SILVERSTEIN (@thejoshuasilverstein)

(Joshua Silverstein)

Joshua Silverstein, de partea lui Meghan?

Astăzi, în vârstă de 44 de ani, Joshua îi este aproape iubitei din copilărie şi îi ia apărarea în cele întâmplate: „O văd făcând tot ceea ce simte. Ar trebui să facă tot ce o face să fie fericită, deoarece a fost într-un loc probabil nu foarte primitor. Familia regală nu a acceptat cine este Meghan şi de unde vine. Când vezi femei de culoare care se ridică în picioare şi vorbesc despre ceea ce simt, mulţi oameni albi tind să clasifice acest lucru drept unul negativ. Probabil a trebuit să ia multe decizii grele şi incomode ca să reuşească să zâmbească a doua zi. Despre asta este viaţa - să iei decizii dure ca să reuşeşti să evoluezi ca persoană. Atâta timp cât ea este fericită, asta este tot ce contează‟, a declarat Joshua.

Sursă foto: Arhivă / InstagramRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg