Claudia Pavel se epilează definitiv iarna!

1 66596 original jpg jpeg

Dacă te-ai decis să apelezi la metode de epilare definitivă, aceasta este perioada ideală pentru a face astfel de proceduri deoarece pielea nu este expusă razelor ultraviolete.

Artista Claudia Pavel ştie acest lucru,aşa că a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsată (IPL) pentru a scăpa de pilozitatea nedorită. La această tehnică de îndepărtare a părului de pe corp au apelat şi marile vedete de la Hollywood,precum Eva Mendes,Teri Hatcher şi Christina Aguilera,personalităţi care reprezintă un simbol al frumuseţii feminine. Această procedură se poate executa de către specialişti intr-o clinică de dermatologie estetică,care dispune de ultimele tehnici de epilare definitivă care se dovedesc a fi mai eficiente decât metodele folosite în trecut.

Claudia Pavel are micile ei secrete de întreţinere,ca orice femeie care se respectă:"Am apelat la doamna Dr. Mitroi Nectara, pentru că am încredere în experientă dânsei şi a echipei cu care lucrează. Mi s-a comunicat că tratamentul de epilare definitivă cu IPL durează câteva luni, astfel că perioada optimă pentru începerea unei proceduri este toamna sau iarna, urmând ca în vară să puteţi arăta perfect în costumul de plajă! Exact ce îmi doresc! Am scăpat de pilozitatea de pe braţe şi pufuleţul din zona tâmplelor, metodă la care au apelat Jennifer Lopez şi Selena Gomez",a mărturisit vedeta.

IPL este de fapt un laser cu raze dispersate care este folosit de esteticieni pentru a “arde” părul nedorit. Timpul de expunere,nivelul de energie şi lungimea de undă sunt selectate personalizat pentru o maximă siguranţă. Un avantaj major al IPL este că nu afectează zona din jurul folicului de păr.

"Epilarea definită este o procedură non-invazivă prin care se elimină pilozitatea nedorită de pe orice zonă a corpului. Este o metodă simplă, ce presupune un discomfort minim pentru pacient, nu necesită anestezie şi nici timp de recuperare post-procedură. Efectele se menţin pe termen lung şi pot fi tratate chiar zone întinse. Se adresează atât doamnelor, cât şi domnilor, este însă, contra-indicată femeilor însărcinate sau care alăptează şi în anumite situaţii care presupun boli sau consumul unor medicamente ce produc fotosensibilitate. De asemenea, trebuie evitată expunerea la razele soarelui pe toată durata tratamentului pentru a se diminua eventualele efecte secundare ce pot să apară pe o piele bronzată. Este, în principiu, o procedură adecvată pentru sezonul rece",a declarat doamna Dr. Mitroi Nectara.Recente

Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg