Coafurile dau tonul

1 48273 original jpg jpeg

Or fi vedetele pline de imaginaţie, dar uneori pare că dă pe dinafară. Iar când vine vorba de aranjatul părului, exemplele sunt nenumărate. Iată câteva dintre cele mai ciudate!

Lady Gaga iese din tipare

Menirea lui Lady Gaga pare să fie aceea de a atrage privirile tuturor. Îi reuşeşte cu siguranţă în acest caz. Vedeta mimează cu succes o regină de gheaţă care-şi etalează peste tot coroana capilară.

Cum a reuşit? Nimic mai simplu! Părul este în centrul atenţiei şi,chiar dacă nu trezeşte impresii prea plăcute,este totuşi un punct de atracţie care o face inconfundabilă printre colegele de breaslă.Pink,mereu surprinzătoare

Nu doar vocea lui Pink este inegalabilă,ci şi modul în care-şi aranjează părul. Cei din anturajul vedetei spun că ea îşi schimbă zilnic modul cum îşi aranjează podoaba capilară. Iar culoarea părului ţine de toanele vedetei. Creasta violet din imagine este o mărturie clară pentru acest lucru. Te-ai vedea aşa coafată în vizită la socri?

Gwen Stefani,un look neconvenţional

Uneori,este bine să te uiţi de două ori în oglindă înainte de a ieşi din casă. Şi asta chiar dacă eşti mândră de buclele pe care tocmai ţi le-ai făcut. Nu de alta,dar Gwen pare că a stat cu degetele în priză mai mult decât a fost nevoie. Sau aşa a intenţionat? Oricum ar fi,reuşeşte să ne impresioneze încă o dată.

Ce-i drept,firele de păr rebele dau o ţinută inestetică coafurii. Dar de aici şi până la a le rade pentru a avea un look trendy,pare că este cam mult. Însă Rihanna este obişnuită să aibă ceea ce-şi doreşte,aşa că nu a deranjat-o să renunţe la „elementele redundante” pentru a arăta deosebit.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg