Colorează-ţi primăvara cu machiajul potrivit

1 73615 original jpg jpeg

Dacă îţi place să te aranjezi şi eşti mereu la curent cu tendinţele, trebuie să ştii ce machiaj te pune în valoare. Fie că mergi la birou sau la un eveniment, machiajul îţi va completa perfect look-ul.

Primăvara aceasta se poartă naturaleţea pe timp de zi şi combinaţiile sofisticate seara.

Look natural

Pentru un aspect cât mai natural,ai nevoie de un fond de ten potrivit tenului tău,un iluminator pe care să îl aplici uşor,un anticearcăn,contur de buze,gloss şi un rimel.Sprâncenelemai groase îţi vor pune în evidenţă trăsăturile feţei iar buzele pline te vor face mai atrăgătoare.

Mix de culori

Renunţă la eyeliner primăvara asta şi pune accent pe fardul de pleaope în culori extravagante pentru seară. Poţi alege dintre albastru marin,verde smarald sau indigo,care îţi vor da un plus de eleganţă. Completează machiajul cu un ruj cremos în nuanţe de roz pudrat sau fucsia.

Farduri strălucitoare

Auriul şi argintiulfac furori şi sezonul acesta în materie de machiaj. Alege farduri de pleoape cu textură moale,cremoasă,pe care să le aplici seara,la o ieşire în oraş sau la o petrecere. Dacă îţi place acest look,poţi folosi şi decoraţii strălucitoare pentru pleoape,care te vor scoate şi mai mult în evidenţă.

Explozie de culori pe buze

Dacă nu vrei să pui accent pe machiajul ochilor,dar nu ieşi din casă fără să te dai măcar cu un ruj,atunci e bine să ştii că primăvara aceasta poţi îndrăzni. După ce ai aplicat o bază de machiaj care să îţi lase un ten fin şi un blash discret,accentuează-ţi buzelecu ajutorul rujurilor în nuanţe de roz,corai sau roşu.