Compact a lansat videoclipul “La Mulţi Ani, Iubirea Mea..."

1 66462 original jpg jpeg

Au 8 albume lansate şi zeci de hituri pe buzele fanilor, au avut mii de concerte în toată ţara, cât şi în străinătate, Compact revine în atenţia publicului cu un nou single, “La Mulţi Ani, Iubirea Mea...”, pe care îl dedică tuturor celor care cred în puterea dragostei.

Compusă de Compact,piesa “La Mulţi Ani,Iubirea Mea” este doar începutul unei frumoase colaborări. “Echipa HaHaHa Production a făcut mai multe variante la piesă,dar Paul a ales-o pe asta pentru că a fost cea mai apropiată de stilul Compact”,spune Smiley. 

Liderul trupei Compact,Paul Ciuci,a declarat:“Eu sunt tare bucuros să lucrez cu echipe atât de tinere şi profesioniste. Piesa asta este despre toate felurile de iubire:cea de părinte,de copil,de frate,de iubită,de aproape”. 

Paul Ciuci (voce,chitară),Aurel Vasilescu (tobe),Adrian Kiseleff (clape) şi Alex Miu (bass),cei patru membri Compact,ne arată cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici,dar de impact. În clipul regizat de către Richard Stan &Claudiu Stan,protagonişti sunt 3 actori consacraţi de teatru şi film,Cristi Iacob,Alexandra Velniciuc şi Adriana Nicolae. Pe lângă povestea în sine,aceea a unei mame ocupate şi a unui tată iubitor şi grijuliu,videoclipul ilustrează şi o lecţie de viaţă,prin personajul interpretat de către Adriana Nicolae,cu deficienţe auditive,care,în ciuda acestora,nimic nu o împiedică să îşi manifeste sentimentele.

De-a lungul anilor,trupa Compact a adus emoţia în inimile îndrăgostiţilor cu hituri precum “Fata din vis”,“Pe tine te-am ales”,“Cântec pentru prieteni”,“Mi-e tare dor de tine”,dar şi prin miile de concerte susţinute în toată ţara timp de 38 de ani,cântând totodată şi pe aceeaşi scenă cu Bonnie Tyler,Europe &Scorpions. Pe lângă lansarea noului single,trupa Compact pregăteşte noi proiecte alături de HaHaHa Production,iar anul viitor va pune în scenă un spectacol impresionant alături de numeroşi colaboratori. 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg