Compact a lansat videoclipul “La Mulţi Ani, Iubirea Mea..."

1 66462 original jpg jpeg

Au 8 albume lansate şi zeci de hituri pe buzele fanilor, au avut mii de concerte în toată ţara, cât şi în străinătate, Compact revine în atenţia publicului cu un nou single, “La Mulţi Ani, Iubirea Mea...”, pe care îl dedică tuturor celor care cred în puterea dragostei.

Compusă de Compact,piesa “La Mulţi Ani,Iubirea Mea” este doar începutul unei frumoase colaborări. “Echipa HaHaHa Production a făcut mai multe variante la piesă,dar Paul a ales-o pe asta pentru că a fost cea mai apropiată de stilul Compact”,spune Smiley. 

Liderul trupei Compact,Paul Ciuci,a declarat:“Eu sunt tare bucuros să lucrez cu echipe atât de tinere şi profesioniste. Piesa asta este despre toate felurile de iubire:cea de părinte,de copil,de frate,de iubită,de aproape”. 

Paul Ciuci (voce,chitară),Aurel Vasilescu (tobe),Adrian Kiseleff (clape) şi Alex Miu (bass),cei patru membri Compact,ne arată cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici,dar de impact. În clipul regizat de către Richard Stan &Claudiu Stan,protagonişti sunt 3 actori consacraţi de teatru şi film,Cristi Iacob,Alexandra Velniciuc şi Adriana Nicolae. Pe lângă povestea în sine,aceea a unei mame ocupate şi a unui tată iubitor şi grijuliu,videoclipul ilustrează şi o lecţie de viaţă,prin personajul interpretat de către Adriana Nicolae,cu deficienţe auditive,care,în ciuda acestora,nimic nu o împiedică să îşi manifeste sentimentele.

De-a lungul anilor,trupa Compact a adus emoţia în inimile îndrăgostiţilor cu hituri precum “Fata din vis”,“Pe tine te-am ales”,“Cântec pentru prieteni”,“Mi-e tare dor de tine”,dar şi prin miile de concerte susţinute în toată ţara timp de 38 de ani,cântând totodată şi pe aceeaşi scenă cu Bonnie Tyler,Europe &Scorpions. Pe lângă lansarea noului single,trupa Compact pregăteşte noi proiecte alături de HaHaHa Production,iar anul viitor va pune în scenă un spectacol impresionant alături de numeroşi colaboratori. Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg