Creionul de buze, secretul tău de frumuseţe

1 75984 original jpg jpeg

Cât de mare poate fi diferenţa dintre a fi dată sau nu cu creion de buze? Enormă! Folosit corect, acesta dă volum buzelor tale şi le nuanţează, putând fi folosit cu succes chiar pe post de ruj. Învaţă cum să îl aplici corect şi vei arăta minunat!

Sporeşte rezistenţa rujului

creion buze ca ruj jpg jpeg

Atunci când vrei să te dai cu ruj, creionul de buze este esenţial, fiind la fel de important precum baza de machiaj pentru fondul de ten. Va spori rezistenţa rujului şi chiar dacă acesta se va estompa, pigmentul creionului va rămâne.Aşa că, dacă îţi doreşti un machiaj rezistent, fie că mergi la piscină sau la o nuntă, alege-l cu încredere. Este recomandat să te dai nu doar pe conturul buzelor, cât şi pe suprafaţa acestora.

Trucul tău pentru un machiaj natural

creion buze jpg jpeg

Secretul dimineţilor pe fugă sau al zilelor în care vrei să trişezi şi să pară că eşti nemachiată, este folosirea creionului de buze în loc de ruj. Alege o nuanţă mai naturală, apropiată de culoarea buzelor, pe care o estompezi uşor cu vârful degetelor. Pentru un efect de volum şi totodată de hidratare, poţi adăuga un strop de lipglos sau o cremă hidratantă.

Dă volum buzelor

creion buze si iluminator jpg jpeg

Fie că ai sau nu buzele mai subţiri, poţi apela la creionul de buze, ori de câte ori vei dori să le faci să pară mai pline şi mai senzuale. Secretul este să alegi un creion cu o nuanţă mai închisă decât culoarea naturală a buzelor şi acestea vor deveni instant mai voluminoase şi mai bine definite. Chiar şi asimetriile pot fi corectate sau zonele unde există depigmentări. Evită să depăşeşti prea mult conturul, acest truc este de folos doar în cadrul şedinţelor foto, la lumina naturală arătând urât. Pentru un efect accentuat, conturează arcul lui Cupidon şi aplică un iluminator deasupra lui, pe care îl estompezi uşor cu degetul inelar.

Previne întinderea rujului

buze voluminoase jpg jpeg

Dacă ai optat pentru un ruj hidratant, cu o textură lucioasă, vei vedea că acesta va avea tendinţa să se întindă şi să dispară mai repede de pe buze decât unul mat. Ca să previi acest lucru, este recomandat să foloseşti înainte un creion într-o nuanţă de un roz natural pentru contur, apoi aplici un corector în jurul acestuia, de jur împrejurul gurii. Îl apeşi uşor în piele cu buricul degetelor, aplici un strat de pudră, iar ultimul pas - te dai cu ruj.

:Recente

un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg