Crema de protecţie solară, necesară şi iarna

1 79356 original jpg jpeg

Cremele de protecţie solară sunt necesare în special vara, dar nu numai. Pielea trebuie protejată indiferent de sezon, pentru că razele soarelui acţionează asupra pielii chiar şi în timpul iernii. Oamenii simt că nu este nevoie să aplice pe tegument astfel de creme în sezonul de iarnă când soarele nu este la fel de puternic, dar ar trebui să o facă.

Iată de ce este necesar să fie folosită crema de protecţie solară şi în timpul iernii:

Previne îmbătrânirea

În sezonul rece, tegumenul se usucă şi devine aspru, dar prin aplicarea cremei potrivite poţi evita acest lucru. Pe lângă faptul că hidratează pielea, produsul are şi proprietăţi antiîmbătrânire. Ştim că razele soarelui afectează producţia de colagen şi elastină, provocând apariţia ridurilor. Aplică în fiecare zi o cremă care are şi protecţie solară pentru a evita accelerarea procesului de îmbătrânire. Este foarte important să protejezi pielea în timpul sezonului rece.

Protejează ţesuturile pielii

Din cauza radiaţiilor UV, ţesuturile pielii se deteriorează. În acelaşi timp, deshidratarea devine o problemă deoarece provoacă îmbătrânirea tegumentului. Nu uita să foloseşti produse cu protecţie solară de fiecare dată când ieşi din casă.

Aplică crema pe faţă chiar şi când stai acasă

Celulele pielii nu sunt afectate numai când ieşi din casă, ci ele se pot deteriora şi în urma expunerii la radiaţiile calculatorului şi ale telefonului. Aşadar, dacă stai casă şi lucrezi sau pur şi simplu butonezi telefonul, atunci este recomandat să foloseşti o astfel de cremă.

Foloseşte cremele cu SPF-ul (factor de protecţie solară) potrivite tipului de ten

Iarna ne place să ne expunem în umbra razelor soarelui, însă nu ne dăm seama pe moment că pielea poate suferi. Chiar dacă soarele nu este la fel de puternic, tegumentul este afectat. Pentru a-l proteja de razele ultraviolete, ar trebui să foloseşti produse care au SPF-ul cuprins între 30-50.

Credit foto:Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg