Crema de protecţie solară, necesară şi iarna

1 79356 original jpg jpeg

Cremele de protecţie solară sunt necesare în special vara, dar nu numai. Pielea trebuie protejată indiferent de sezon, pentru că razele soarelui acţionează asupra pielii chiar şi în timpul iernii. Oamenii simt că nu este nevoie să aplice pe tegument astfel de creme în sezonul de iarnă când soarele nu este la fel de puternic, dar ar trebui să o facă.

Iată de ce este necesar să fie folosită crema de protecţie solară şi în timpul iernii:

Previne îmbătrânirea

În sezonul rece, tegumenul se usucă şi devine aspru, dar prin aplicarea cremei potrivite poţi evita acest lucru. Pe lângă faptul că hidratează pielea, produsul are şi proprietăţi antiîmbătrânire. Ştim că razele soarelui afectează producţia de colagen şi elastină, provocând apariţia ridurilor. Aplică în fiecare zi o cremă care are şi protecţie solară pentru a evita accelerarea procesului de îmbătrânire. Este foarte important să protejezi pielea în timpul sezonului rece.

Protejează ţesuturile pielii

Din cauza radiaţiilor UV, ţesuturile pielii se deteriorează. În acelaşi timp, deshidratarea devine o problemă deoarece provoacă îmbătrânirea tegumentului. Nu uita să foloseşti produse cu protecţie solară de fiecare dată când ieşi din casă.

Aplică crema pe faţă chiar şi când stai acasă

Celulele pielii nu sunt afectate numai când ieşi din casă, ci ele se pot deteriora şi în urma expunerii la radiaţiile calculatorului şi ale telefonului. Aşadar, dacă stai casă şi lucrezi sau pur şi simplu butonezi telefonul, atunci este recomandat să foloseşti o astfel de cremă.

Foloseşte cremele cu SPF-ul (factor de protecţie solară) potrivite tipului de ten

Iarna ne place să ne expunem în umbra razelor soarelui, însă nu ne dăm seama pe moment că pielea poate suferi. Chiar dacă soarele nu este la fel de puternic, tegumentul este afectat. Pentru a-l proteja de razele ultraviolete, ar trebui să foloseşti produse care au SPF-ul cuprins între 30-50.

Credit foto:



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg