Cu acest truc îţi vei convinge copiii să participe la curăţenie. Jessica Alba îl foloseşte de mulţi ani şi funcţionează!

1 jessica alba jpg jpeg

Este destul de greu să îi convingi pe cei mici să participe la curăţenie, însă nu este imposibil. Există multe trucuri care te pot ajuta. Iată unul dintre ele, recomandat chiar de către actriţa Jessica Alba!

Jessica Alba deţine numeroase titulaturi: antreprenor, filantrop, activist politic, actriţă şi mamă a trei copii. Printre toate acestea, ştiai că ea este şi un guru al curăţeniei? Da, este o celebritate care are nevoie de foarte mult ajutor la curăţenia casei, iar cei care o ajută cel mai mult sunt chiar copiii ei, Honor, Hayes şi Heaven. Jessica a mărturisit cum a reuşit să îi convingă pe cei mici să participe la treabă. Vei dori şi tu să încerci acest truc!

„Pasiunea mea pentru curăţenie este moştenită de la bunica mea, alături de care am crescut. Ea a fost întotdeauna foarte curată Nu a lăsat niciodată lucrurile împrăştiate prin casă pentru că altfel ar fi fost…un dezastru. Eu şi când gătesc, încercă să curăţ totul din mers, astfel încât, la final să nu fie o sarcină atât de copleşitoare‟, a spus Jessica, potrivit thespruce.

Care este trucul Jessicăi de „păcălit‟ copiii?

Actriţa a mărturisit că a reuşit să îşi convingă copiii să participe la curăţenie cu ajutorul unui singur obiect: un cronometru: „Soţul meu a creat un truc cu adevărat uimitor. Nu l-aş numi chiar truc, dar, cu siguranţă aşa veţi putea să vă păcăliţi copiii. El pune un cronometru pe telefon, iar ecranul telefonului îl proiectează pe televizor. Începe cu 10 minute, iar noi în acest timp încercăm să curăţăm întreaga bucătărie‟ , a spus actriţa.

Jessica a mărturisit că timpul ideal este de 10 minute. În trecut, a încercat să facă curăţenie în casă şi pentru 3 minute, dar a fost un eşec, nimeni nu a reuşit să termine în timp util.

Totoadată, acest truc funcţionează şi pentru curăţenia dormitorului lor. La final, după ce au trecut cele 10 minute, Alba şi soţul ei, le oferă mici stimulente copiilor pentru a-i menţine motivaţi. Aşadar, dacă fetele reuşesc să facă curăţenie în 10 minute, ele la final vor primi o recompensă: „După ce au terminat le lăsăm să îşi aleagă filmul sau spectacolul pe care îl vom viziona sau le lăsăm să aleagă jocul de familie, la care participăm împreună‟. De asemenea, Jessica apelează şi la mici recompense dulci, precum acadelele sau bomboanele.

Sursă foto: ShutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg