Cu cine şi-a pierdut Marilyn Monroe virginitatea. Detalii picante despre prima ei relaţie cu un bărbat

1 85106 original jpg jpeg

Alfred Hitchock spunea că “Marilyn Monroe are sex scris pe frunte” şi mare dreptate avea! Diva a făcut ravagii la Hollywood, atât printre bărbaţi, cât şi printre femei (vezi aventura de-o noapte cu Joan Crawford), dar şi-n viaţa de zi cu zi, în care s-a măritat de trei ori şi-a avut numeroase idile, unele dintre ele chiar cu fraţii Kennedy. Însă cine a fost primul bărbat din viaţa ei?

Legendara actriţă a avut relaţii amoroase cu Clark Gable, pe care l-a întâlnit pe platoul de filmare de la The Misfits în 1960, apoi, în 1962, s-a zvonit că era implicată într-o aventură pasională cu preşedintele american John Fitzgerald Kennedy, iar, în 1954, superbei blonde i-a picat cu tronc Marlon Brando. Alt star internaţional care a ajuns în dormitorul divei a fost Tony Curtis, iar celelalte două mariaje ale vedetei de cinema au fost cu Arthur Miller şi Joe DiMaggio.

Totuşi cu cine şi-a pierdut Marilyn Monroe virginitatea? Cel mai probabil cu primul ei soţ!

Pe 19 iunie 1942, la numai 16 ani, actriţa a ajuns la altar alături de vecinul James Dougherty, un ofiţer de poliţie din Los Angeles, pe care-l alinta “tati”. “N-am cunoscut-o pe Marilyn Monroe şi nu am pretenţia de-a cunoaşte cum era ea în apogeul carierei ei”, a dezvăluit acesta în 1990. “Eu am cunoscut-o şi am iubit-o pe Norma Jean”, a conchis acesta.

Căpitanul echipei de fotbal din liceu, Dougherty avea 20 de ani şi lucra în tura de noapte la Lockheed Aircraft când a început să aibă o relaţie cu Norma Jean Baker, de 15 ani, în ianuarie 1942. Familia lui locuia lângă Grace Goddard, o prietenă de-ale lui Gladys, mama lui Marilyn, care era adesea internată la spitalul de boli mentale. Norma Jean, care-şi petrecuse copilăria prin orfelinate şi casele familiilor care o luaseră în plasament, locuia cu Goddard la acea vreme.  

“Ei voiau să se mute în Virginia şi n-o puteau lua şi pe Norma Jean cu ei. Ar fi ajuns la orfelinat din nou dacă nu mă însuram cu ea, cum a sugerat mama ei socială”, a declarat primul soţ al divei hollywoodiene.

“Eu eram de părere că ea era extrem de tânără, dar, în ciuda vârstei ei mici, tot am invitat-o să meargă cu mine să dansăm undeva în oraş. Era destul de matură, mai ales fizic. Am stat de vorbă şi am început să ne înţelegem.”

Pe 19 iunie 1942, după ce au fost împreună doar câteva luni şi la numai 18 zile de când Norma împlinise 16 ani, cei doi tineri s-au căsătorit. “Am decis să ne căsătorim ca să nu ajungă din nou la orfelinat. Dar eram îndrăgostiţi unul de altul”, a ţinut acesta să precizeze.

După o lună de miere în Ventura County, proaspăt căsătoriţii s-au mutat într-un apartament din Sherman Oaks. “Nu era nimic mai mult decât o simplă casnică”, a spus Dougherty. “Mergeam la plajă în weekenduri, lucru care-i plăcea ei foarte mult. Timp de un, parcă am fost în luna de miere!”

Dougherty a recunoscut că mireasa lui era iubitoare şi amuzantă şi că îi spunea “Jimmie”. “Ne-am iubit cu pasiune”, a dezvăluit acesta făcând referire la momentele intime petrecute cu cea mai frumoasă femeie din lume. “Mă simţeam cel mai norocos bărbat de pe pământ!”

Cei doi soţi s-au despărţit pentru simplul motiv că Norma Jean voia să semneze un contract cu 20th Century Fox, iar aceştia nu voiau actriţe măritate sau care să rămână gravide.

Foto - Profimedia



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg