Culori estivale pentru machiaj şi unghii

1 63707 original jpg jpeg

Te-ai săturat de machiajul „cuminte“, cu umbre neutre, cât mai discrete, şi eternul ruj roşu de pe buze? Vara aceasta, poţi încerca ceva nou. Opţiunile sunt nelimitate, aşa că lasă-ţi liberă imaginaţia să plutească în lumea celor mai interesante capricii... cromatice.

Gene de efect,pictate în albastru

În loc să optezi pentru gene negre,conturează-ţi ochii folosind un rimel albastru electric,care îţi va potenţa privirea. Aplică produsul atât în partea de sus,cât şi pe genele de jos. Întrucât acest tip de albastru este foarte puternic,este bine ca restul machiajului să fie cât mai simplu,eventual o bază de machiaj,cu fond de ten şi un anticearcăn,puţin bej foarte deschis sau roz pal pe pleoapă. Dacă este vorba de un machiaj de seară,poţi aplica şi un tuş negru,foarte discret,cât să alungească forma ochiului.Pont:Ca machiajul să fie complet,aplică un gloss incolor,care să scoată în evidenţă nuanţa naturală a buzelor tale.

Unghii felurite cu pasteluri

Pielea bronzată este mult mai bine pusă în evidenţă atunci când unghiile sunt lungi şi ascuţite,mai ales în nuanţe deschise,pastelate,cum ar fi roz,galben sau albastrul cerului senin. În plus,pentru a atrage toate privirile,colorează-ţi unghiile în culori diferite,în funcţie de ce ţinută alegi. Pentru a rezista timp îndelungat,aplică două straturi de ojă şi,la final,un strat de lac incolor,ca să strălucească.

0e5ded3ae6d15dfea645134ff6cac3b7 jpg jpeg

Ochi de smarald

Pietrele preţioase şi semipreţioase sunt foarte elegante când strălucesc pe gâtul unei femei frumoase,dar nu numai. Potrivit ultimelor tendinţe de make-up,culorile vibrante de smarald,safir şi rubin se regăsesc mai nou şi pe pleoape. De exemplu,smaraldul îţi conferă un aer pasional,chiar sexy,dar nu atât de puternic precum negrul. În schimb,pentru a crea un efect de „ochi de pisică“,poţi trasa o linie subţire cu un tuş negru. Fardul smarald se combină cu nuanţe diverse de maro şi,după cum poţi vedea din imagine,se potriveşte de minune persoanelor cu ochii căprui.

462cc8418805a4c922863369d2de4dc8 jpg jpeg

În funcţie de machiajul ales şi de trăsăturile tale,poti opta pentru un ruj marsala,cu uşoare tente de vişiniu,sau pentru tonuri „stinse“ de portocaliu.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg