Cum a cerut-o în căsătorie Nicolas Cage pe iubita lui, cu 30 de ani mai tânără: „Şi-a dorit aur negru şi diamant negru‟

1 riko shibata jpg jpeg

Nicolas Cage reuşeşte să ne surprindă de fiecare dată atât din punct de vedere profesional, prin rolurile sale, cât şi pe plan personal. La începutul acestui an, actorul s-a căsătorit pentru a cincea oară. De această dată cu Riko Shibata, femeia cu 30 de ani mai tânără decât el. Deşi gurile rele au criticat cuplul pentru această diferenţă de vârstă, actorul spune că Shibata este dragostea vieţii lui. Cum s-au cunoscut cei doi?

Actorul Nicolas Cage este cunoscut pentru căsniciile sale eşuate, viaţa sa amoroasă fiind un subiect care a stârnit mereu interesul. Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori; acesta s-a căsătorit pentru prima oară cu actriţa Patricia Arquette, a doua oară cu Lisa Marie Presley, de care s-a despărţit după 108 zile, a treia oară cu Alice Kim, iar a patra oară cu Erika Koike, un makeup artist, de care a divorţat după doar patru zile. Însă ultima sa căsnicie pare a fi cu Riko Shibata, tânăra pasionată de televiziune şi film.

Citeşte şi: Apă binecuvântată, insule şi cranii de dinozaur. Pe ce alte extravaganţe au aruncat banii cele mai cheltuitoare staruri

La începutul anului, Nicolas Cage (57 de ani) şi Riko Shibata (27 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas, însă într-un mod destul de discret. La scurt timp de la eveniment, cei doi au apărut împreună la premiera filmului „Pig‟, însă au continuat să fie destul de rezervaţi privind detaliile relaţiei lor. Însă, într-un interviu pentru revista Flaunt, Cage a vorbit deschis despre Shibata şi a povestit cum s-au cunoscut.

Nicolas Cage s-a logodit cu Shibata, prin intermediul FaceTime

stanga
dreapta
2 nicolas cage jpg jpeg
3 riko shibata nicolas cage jpg jpeg

În interviul pentru Flaunt, Cage a povestit că a cunoscut-o pe Shibata prin intermediul unor prieteni comuni, atunci când filma „Prisoners of the Ghostland‟, în Japonia. Relaţia lor a debutat la începutul pandemiei şi a fost iniţial la distanţă: „Nu am văzut-o şase luni, din cauza pandemiei‟, a spus Cage.

Şi de această Nicolas Cage ne surprinde, deoarece el s-a logodit cu Shibata, prin intermediul FaceTime şi i-a trimis inelul de logodnă prin poştă: „Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine, aşa i-am spus, şi ne-am logodit pe FaceTime. Culoarea ei preferată este negru, aşa că şi-a dorit aur negru şi diamant negru. L-am personalizat şi i l-am trimis prin curier‟, a spus actorul.

Citeşte şi: Nicolas Cage consumă doar carnea animalelor care se împerechează în mod demn. Ce alte pretenţii au starurile

Cei doi s-au căsătorit ulterior în Las Vegas, iar potrivit Entertainment Tonight, nunta a combinat tradiţiile catolice şi shintoiste. La nuntă a fost prezent un număr mic de invitaţi, printre care fiul lui Cage, Kal-El şi fosta soţie a actorului, Alice Kim. 

3 riko shibata nicolas cage jpg jpeg

Sursă foto: PinterestRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg