Cum a făcut-o Harry pe Regină să râdă copios când i-a oferit în dar un peşte de jucărie

3 169076041 3645116965599450 5960686138801457520 n jpg jpeg

Membrii Familiei Regale Britanice au primit în dar, de Crăciun, multe cadouri amuzante. De pildă, Regina fost surprinsă atunci când Harry i-a oferit un peşte de jucărie.

În ultimele decenii, sărbătorirea Crăciului la Sandringham, alături de Regina Elisabeta era o îndatorire pentru membrii regali. An de an, invitaţii Reginei trebuiau să respecte reguli foarte stricte, iar apropiaţii familiei spuneau că această sărbătoare era pentru ei „ca o zi obişnuită de muncă‟. Mai exact, exista un program special pentru cei care ajungeau la eveniment, care trebuia să fie onorat „ca la carte‟. Chiar şi cadourile erau oferite în Ajun şi întotdeauna aşezate în Salonul Roşu, în jurul orei 16:00, ora ceaiului britanic. Iată care au fost cele mai bizare cadouri pe care ei le-au primit de Crăciun!

Meghan Markle, un hamster cântăreţ pentru Regina Elisabeta

Potrivit The Daily Star, Meghan Markle a reuşit să o surprindă pe Majestatea Sa în cadrul primului ei Crăciun petrecut la Sandringham. Ea i-a oferit Reginei un hamster cântăreţ, de jucărie. Potrivit publicaţiei, când unul dintre câinii Reginei au atins jucăria, Regina s-a amuzat şi a spus: „Jucăria poate să le ţină companie câinilor‟.

Prinţul Charles a primit un scaun de toaletă

Cadoul preferat al Prinţului Charles este un scaun de toaletă pe care l-a primit de la sora sa, Prinţesa Anne, de Crăciun, arată The Sun. Se pare că Prinţul Charles călătoreşte cu acest scaun în excursiile sale în străinătate şi îi este de folos în drumurile lungi.

Kate i-a oferit lui Harry o „iubită de plastic‟

Harry şi Kate Middleton au avut o relaţie apropiată pe când Prinţul era singur. Potrivit bestlifeonline, el a stat multe seri în apartamentul lui William şi Kate din Palatul Kensington, vorbind despre eforturile sale de a găsi femeia perfectă. Pe atunci, cumnata lui i-a oferit în dar de Crăciun o trusă „Grow Your Own Girlfriend‟, care conţinea o păpuşă de plastic, pe post de iubită.

Regina Elisabeta a primit o cască de duş şi un peşte de jucărie

Harry, considerat cel mai glumeţ membru din familie, i-a oferit o mulţime de cadouri amuzante bunicii ale. În cartea „Finding Freedom‟, el scria că, într-un an, i-a dat Reginei o cască de duş. În alt an, el i-a oferit o jucărie cântăreaţă, în formă de peşte, care a amuzat-o pe Regină teribil.

Sursă foto: facebook.com/RoyalFamilyChannel/Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg