Cum a fost salvată Lucy Ewing din Dallas de colegi. Actriţa câştiga enorm pentru un singur episod

1 charlene tilton jpg jpeg

Peste 40 de ani au trecut de la debutul serialului „Dallas‟. Milioane de spectatori din întreaga lume au urmărit aventurile familiei Ewing, producţia fiind considerată cea mai bună „telenovelă‟ americană din toate timpurile. De curând, actriţa Charlene Tilton a atras atenţia presei internaţionale cu declaraţiile sale despre provocările din acea perioadă.

Actriţa Charlene Tilton, acum în vârstă de 62 de ani, a dat viaţă personajului Lucy, mezina familiei Ewing. La doar 17 ani, Tilton făcea furori pe ecranele din întreaga lume cu părul blond şi cu ochii verzi. În acea vreme, popularitatea sa era la fel de mare ca tentaţiile societăţii. Vedeta din Dallas a declarat că le este recunoscătoare colegilor de platou pentru că nu a devenit o victimă a drogurilor.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Stéphane Bodin (@stephanebodin)

O postare distribuită de Stéphane Bodin (@stephanebodin)

Consumul de droguri era o practică frecventă a anilor ’80, iar vedeta îşi aminteşte că o cerere nevinovată a unei băuturi într-un club s-a transformat în altceva. Charlene era minoră când provocările şi celebritatea au început să apară în viaţa ei. Se afla într-un club de noapte renumit din New York, Studio 54, care era frecventat de vedete mari, precum: Elton John, Diana Ross, Andy Warhol, Cher sau Michael Jackson.

Citeşte şi

FOTO Studio 54, clubul care producea la fel de mulţi bani ca mafia. Angajaseră un om care făcea doar liniuţe perfecte de cocaină

„Îmi amintesc că eram la Studio 54 şi eram atât de naivă... Voiam doar o Coca-Cola şi ei mi-au oferit altceva. Au fost o mulţime de lucruri în anii '80 şi vă spun că prin harul lui Dumnezeu şi cu ajutorul protecţiei colegilor nu am fost o victimă a lucrurilor care se petreceau în anii ’80. Chiar a fost vorba de muncă şi m-au protejat. Aşa că am învăţat cu adevărat de la cei mai buni. I-am avut aproape pe aceşti oameni ca să mă protejeze‟, îşi aminteşte Charlene, acum în vârstă de 62 de ani, potrivit People.com. 

Cât câştiga Charlene pentru un singur episod

Charlene Tilton lucra într-un magazin de tricouri când a ajuns să joace în serialul, care a durat din 1978 până în 1991. Odată cu apariţia sa, Tilton a ajuns în paginile multor reviste internaţionale, iar câştigurile sale au fost colosale. Potrivit Pagesix, actriţa încasa pentru un singur episod aproximativ 50.000 de dolari. Din păcate, Charlene a pierdut toată averea pe care a strâns-o în acea perioadă. Unul dintre contabilii săi a ajuns în spatele gratiilor pentru delapidare, iar altul i-ar fi gestionat greşit averea. Totodată, Tilton a fost nevoită să îi plătească mamei sale un tratament care era extrem de costisitor în acea perioadă: „Mama a fost foarte bolnavă mulţi ani şi apoi, la sfârştiul vieţii a fost pe un aparat respirator timp de 19 luni. I-am plătit toate facturile medicale. Să ţii pe cineva în viaţă la aceste aparate este un lucru foarte costisitor‟, a declarat Charlene.

Sursă foto: Profimedia, Instagram, PinterestRecente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg