Cum a încercat Sofia Vergara să-și trateze dependența de dulciuri. Așa se menține în formă!

Sofia Vergara va împlini anul acesta 52 de ani, iar trecerea timpului parcă nu și-a pus amprenta pe chipul și trupul ei. Actrița și-a format o rutină sănătoasă, care o ajută să se mențină în formă și să arate impecabil pe micile și marile ecrane. 

image

Datorită serialului „Griselda‟ de pe Netflix, actrița de origine columbiană, Sofia Vergara, a revenit în atenția publicului larg. Ea o joacă pe Griselda Blanco Restrepo, o femeie controversată care și-a construit un imperiu din traficul de cocaină și de care însuși Pablo Escobar se temea. Cu acest rol, Sofia Vergara a câștigat și mai multă popularitate, iar noi am aflat cum a reușit să fie în formă pe micile ecrane. 

Citește și: Sofia Vergara, învățată în direct cum să vorbească limba engleză. Vedete puse în ipostaze jenante

Cum se menține în formă actrița Sofia Vergara 

La 51 de ani, Sofia Vergara arată fabulos și se află într-o formă fizică de excepție. La fel ca multe alte celebrități, care își doresc să impresioneze cu silueta armonioasă, actrița are o alimentație sănătoasă, în care a inclus multe legume și sucuri proaspete, însă a mărturisit că iubește dulciurile.

Potrivit revistei „Shape‟, Sofiei îi este foarte greu să se abțină de la preparatele cu zahăr, motiv pentru care s-a gândit, la un moment dat, să apeleze la hipnoză pentru a-și trata dependența. În cele din urmă, moderația a ajutat-o: „Fac totul cu moderație. Nici prea multă mâncare, nici prea multă mișcare. Totul cu moderație‟, a punctat ea.

Vezi și: Ce s-a întâmplat cu embrionii Sofiei Vergara. Fostul ei logodnic vrea custodie completă

De asemenea, sportul nu lipsește din rutina ei. Când a împlinit 40 de ani, actrița a început să se antreneze serios, de cel puțin trei ori pe săptămână. Pe atunci, spunea pentru revista „Shape‟: „Am ajuns la 40 de ani și am început să văd cum pielea se lasă. Am știut că este timpul să fac ceva, așa că m-am apucat de sport‟.

Antrenorul său personal spunea că Vergara face exerciții cu propria greutate și se concentrează pe partea superioară a corpului. În ceea ce privește antrenamentul cardio, nu-i place să alerge și preferă să meargă pe bicicletă și pe bandă, cu înclinație ridicată. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @sofiavergara, PinterestRecente

pacient foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston foto  Shutterstock jpg
femeie insarcinata jpg
Beyonce jpg
Coperta revista Click! pentru femei Nr 5 jpeg
Jennifer Lopez jpg
Cros caritabil Alerg pentru mama Sursa foto ADRA si AMiCUS jpg
nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg