Cum a reacţionat mama lui Paris Hilton când a aflat de abuzurile la care a fost supusă miliardara în liceu

1 paris hilton jpg jpeg

În perioada adolescenţei, Paris Hilton a fost abuzată mental şi fizic, pe vremea când se afla la şcoala Provo Canyon, din Utah. Ce părere are mama moştenitoarei imperiului Hilton despre acest lucru?

În documentarul „This Is Paris‟, afacerista a povestit despre abuzurile la care a fost supusă, în timp ce se afla la internatul Colegiului. Paris a petrecut 11 luni în internat, perioadă pe care a caracterizat-o drept cea mai oribilă experienţă din viaţă. Potrivit ei, şcoala era ca „o tabără de tortură‟, în care era abuzată zilnic, verbal, fizic, emoţional şi psihologic.

Personalul liceului ţipa constant la ea, era abuziv fizic, o hrănea cu forţa şi o pedepsea constant. În urma acestor traume, Paris s-a ales cu atacuri de panică şi cu insomnii grave, care au urmărit-o ani de zile, de atunci.

Citeşte şi: Secretul pe care Paris Hilton l-a ţinut ascuns 20 de ani. Ce i-a cauzat tulburări de somn şi atacuri de panică 

De asemenea, în acea perioadă, miliardara nu putea ţine legătura cu părinţii ei pentru a le spune prin ce trece: „Aveam atacuri de panică şi plângeam în fiecare zi. Mă simţeam ca o prizioneră şi îmi uram viaţa. Nu am apucat să vorbesc cu familia mea. Vorbeam poate o dată la două sau la trei luni. Am fost îndepărtaţi de lumea exterioară‟, a declarat ea.

Toate aceste declaraţii au fost dezvăluite în documentarul său, care a fost urmărit de fani din întreaga lume. Ce a spus mama lui Paris când a aflat prin ce a trecut fiica ei?

Potrivit vedetei, părinţii ei au auzit de cele întâmplate, însă nu au urmărit acest documentar şi nici nu au vorbit cu ea, după ce declaraţiile sale au apărut în presă: „De fiecare dată când aduc în discuţie aceste întâmplări, mama schimbă subiectul. Nu vreau să îi rănesc sentimentele şi nu vreau să o supăr‟, a declarat Paris.

Când a fost întrebată dacă ar vrea să stea să stea cu familia ei şi să discute experienţele prin care a trecut, Hilton a spus că lor „nu le place să vorbească acest subiect‟: „Mama este atât de distrată şi relaxată, încât nu îi place să devină serioasă. Nu am avut niciodată o conversaţie serioasă şi profundă despre astfel de lucruri. Nu-i place să se gândească la asta. Îi place doar să fie fericită. Nu vreau să îi omor vibraţia‟, a completat Paris.

După ce a vorbit public despre abuzurile la care a fost supusă în adolescenţă, Paris a depus mărturie împotriva şcolii din Utah şi îşi doreşte să fie închisă: „Numele meu este Paris Hilton, sunt supravieţuitoarea abuzului instituţional şi vorbesc astăzi în numele sutelor de copii aflaţi în prezent în centrele din Statele Unite. În ultimii 20 de ani, am trăit un coşmar şi am fost închisă în această unitate‟, şi-a început Paris declaraţia. Ea a adăugat că şcoala a forţat-o să ia medicamente: „Cred că scopul lor a fost să ne distrugă‟, a completat ea.

Într-o declaraţie, Şcoala Provo Canyon a spus că nu poate comenta evenimentele desfăşurate anterior anului 2000, deoarece, de atunci, instituţia aparţine unui alt proprietar.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg