Cum alegi lacul de unghii potrivit în funcţie de ţinuta purtată

cum alegi lacul de unghii potrivit jpeg

Mat, sidefat sau lucios? Gata cu indecizia! Iată cum alegi lacul de unghii potrivit pentru tine!

Oja sidefată este potrivită vara,când ai pielea bronzată,dar poate completa cu succes şi o ţinută de seară,purtată în anotimpul rece. Trebuie folosită însă ocazional,pentru că,în timp,afectează textura naturală a unghiilor. Pentru utilizarea zilnică,e bine să alegi ojă cu textură mată,mai ales împreună cu un machiaj discret şi natural. Oja lucioasă adaugă un plus de rafinament oricărei ţinute,şi se potriveşte cel mai bine ţinutelor feminine,sexi sau romantice.

Cum alegi lacul de unghii potrivit - Pasteluri,pentru o ţinută elegantă

Lacul de unghii cu textură transparentă sau lăptoasă,în nuanţe naturale de roz,crem sau de bej,îţi dă o alură elegantă,indiferent la ce ţinută îl porţi. Este o alegere discretă,atât pentru o ţinută de zi,cât şi pentru una de seară şi,în plus,un astfel de lac rămâne mai mult timp pe unghii. Poţi opta pentru un lac de unghii pastelat indiferent de lungimea unghiilor,dar cel mai frumos se vede pe cele de lungime medie.

Roşu intens,varianta feminină

Unghiile de un roşu intens sunt simbolul absolut al feminităţii. Oja de culoare roşie este potrivită mai ales pentru seară şi se asortează perfect cu un ruj de buze lucios sau în aceeaşi nuanţă de roşu. Dacă nuanţa rujului este diferită de cea a ojei,efectul va fi artificial şi neplăcut. Poţi purta unghiile roşii atât la clasica rochie neagră,cât şi la orice ţinută uni.

Cum alegi lacul de unghii potrivit - Culorile închise,perfecte seara

Dacă vrei să atragi atenţia asupra mâinilor,optează pentru culori închise,intense,cum ar fi maro (ciocolată),violet,bleumarin sau mov (culoarea prunei). O astfel de ojă se potriveşte perfect la unghiile scurte şi la un machiaj intens al ochilor. Dacă ai tenul închis,e mai bine să eviţi nuanţele de violet. Optează în schimb pentru tonuri reci de alb sau gri. Poartă astfel de nuanţe seara,la o ţinută strălucitoare,pentru o apariţie de ţinut minte.

Lacul,soluţie de zi

Când vine vorba de cum alegi lacul de unghii potrivit, trebuie să ştii că manichiura franţuzească este foarte elegantă,simplă şi se potriveşte oricărei ţinute. Poate fi o bună alegere:creează efectul optic de alungire a unghiilor. E drept că ai nevoie de mai mult timp pentru a realiza acest model,dar efectul va fi sofisticat,foarte reuşit. Indiferent de stilul tău vestimentar,ai de unde alege,deoarece există o multitudine de variante pentru manichiura franţuzească.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg