Cum alegi nuanţa de ruj în funcţie de pigmentul pielii

1 68140 original jpg jpeg

Multe dintre noi avem în trusa cu produse cosmetice o mulţime de rujuri, solide şi lichide, în nuanţe diferite. Există şi o explicaţie pentru asta. Ţi-a plăcut rujul pe care-l purta o vedetă şi ţi-ai spus că trebuie să-l ai! Întrebarea este: nuanţa lui se potriveşte cu pigmentul tenului tău?

Când alegi un ruj,îţi doreşti ca acesta să îţi pună valoarea trăsăturile feţei. În acelaşi timp,trebuie să respecţi într-o oarecare măsură şi tendinţele în modă,pentru că nu poţi purta pe buze un ruj în nuanţă corai,câtă vreme designerii au dictat de pe podiumuri nuanţe asemănătoare cu coaja de prună coaptă. Mai mult decât atât,tonul pielii trebuie luat în considerare când îţi alegi un nou ruj.

Identifică nuanţa tenului tău

Fiecare dintre noi avem pigment diferit al feţei,dar toate tonurile de piele sunt derivate din galben şi roz. Ei bine,probabil ştii că galbenul se încadrează la culori calde,iar rozul la cele reci. Dacă ştii nuanţa pielii tale,contează enorm de mult când îţi iei un ruj,pentru că îl vei alege pe cel care se asortează perfect cu pigmentul tenului tău.

Iată un truc de ajutor!

Uită-te la venele tale de la încheietura mâinii. Dacă sunt spre albastru deschis,iar tu ai tendinţa să te îmbraci în culori precum bleu,alb,gri,înseamnă că ai pigmentul de ten roz.

Dacă venele tale sunt spre verde,rezultă că pigmentul pielii tale este galben. Există şi situaţia când venele par atât verzi,cât şi albastre. Asta înseamnă că ai ten cu pigment neutru şi îţi poţi colora buzele cu orice nuanţă vrei,pentru că ţi se potrivesc toate. Eşti o norocoasă!

Încă nu te-am convins? Bine,atunci ia o bijuterie de aur şi una din argint şi plasează-le la nivelul feţei. Încearcă să ignori preferinţele şi vezi cu care îţi stă mai bine din punct de vedere cromatic. Tonurile reci,spre roz,se potrivesc cu bijuteriile din argint,în timp ce pigmentul cald,spre galben,merge bine cu aurul.

Ce culori ţi se potrivesc

Tenurilor măslinii li se potrivesc mai toate nuanţele de ruj,pentru că pigmentul este în general neutru. Mergi pe culoaea pielii,roz,corai şi variaţii de roşu. De asemenea,ia în considerare şi cu ce eşti îmbrăcată,atunci când alegi rujul pentru buze.

Tenul deschisse asortează cu nuanţe intense de roşu şi culori puternice,pe care le poţi folosi în jocuri cromatice. Evită tonurile prea deschise,palide,ori cu mult galben în amestec,ca să nu arăţi prea „decolorată“.

Tenul închisla culoare se pretează bine culorilor închise,cum sunt culoarea prunei,a afinelor şi fructelor de pădure,iar roşul tip bordeaux este ideal pentru pigmentul mai întunecat. Nu miza pe culorile palide,cele intense arată mai bine pe buze,dacă ai astfel tenul.Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg