Cum arată acum Sheree Wilson, blonda care a jucat-o pe April Ewing în „Dallas‟. Are 63 de ani, dar nu-i arată

6 profimedia 0427953660 jpg jpeg

Ţi-o aminteşti pe April Ewing, celebra blondă din serialul „Dallas”? La finalul anului trecut, actriţa Sheree Wilson, cea care a jucat-o pe April, a împlinit vârsta de 63 de ani, însă nu îşi arată deloc anii.

În timpul celui de-al zecelea sezon din „Dallas”, a apărut pe ecrane un nou personaj, pentru a-şi revendica o parte din averea lui Ewing. Din acel moment şi până în ultimul sezon, Shree J. Wilson a jucat-o pe April Stevens Ewing. Personajul a rămas în memoria tuturor atât pentru avarismul devotat, cât şi pentru aspectul fizic al actriţei Sheree Wilson, mult apreciat în rândul telespectatorilor. „Dallas a fost job-ul de vis. Am fost binecuvântată să lucrez cu atât de mulţi actori talentaţi”, spunea ea.

„Dallas” nu a fost singurul serial de succes în care Sheree Wilson a jucat. Ea i-a fost, ulterior, colegă şi lui Chuck Norris. Iată ce s-a întâmplat cu actriţa după serialul „Dallas” şi cum arată acum!

Sheree Wilson: actriţă, femeie de afaceri şi mamă devotată

După succesul grandios din „Dallas”, Sheree şi-a continuat cariera în filme precum „Crimewave” sau „Hellbound”. Ea a apărut şi în seriale şi în filme TV, pentru Crăciun, precum „Christmas Belle”. Ambiţioasă, şi-a deschis şi propria sa companie de producţie, care se numeşte „Sandalphon Entertainment”.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Wilson a fost căsătorită cu Paul DeRobbio, până în anul 2004, căsnicie din care au rezultat doi copii, Luke şi Nicholas. Astăzi, ea este căsătorită cu Vince Morella şi locuiesc împreună în Dallas.

Interesant este că, de dragul familiei, Wilson, a decis să părăsească serialul „Dallas” la jumătatea ultimului sezon, când era însărcinată cu primul copil. „Eram însărcinată cu primul meu copil şi am cerut ca personajul meu să fie ucis. Scena mea finală a fost filmată într-un mod destul de dramatic, iar aşa s-a sfârşit personajul April Stevens”, şi-a amintit actriţa, potrivit bestlifeonline. 

5 shutterstock 1190541985 jpg jpeg

(Actriţa Sheree Wilson)

Sursă foto: Shutterstock, Profimedia, PinterestRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg