Cum arată soţia lui Mircea Radu. Raluca este medic oncolog şi au împreună doi copii adorabili

Cum arată soţia lui Mircea Radu  Raluca este medic oncolog şi au împreună doi copii adorabili jpeg

Nu poţi spune "Din dragoste" fără să te gândeşti la Mircea Radu, despre care se poate spune că este un bărbat împlinit. Are o soţie frumoasă, mai tânără ca el cu aproape 20 de ani, şi doi copii frumoşi. Pe el toată lumea îl cunoaşte, în timp ce soţia lui, Raluca Olaru, preferă să stea departe de ochii presei.

La 50 de ani, Mircea Radu este un om împlinit. Are o relaţie deosebită, după cum a mărturisit chiar el, şi doi copii frumoşi. 

Cine este soţia lui Mircea Radu

Deşi pe el îl cunoaşte toată lumea, soţia lui, Raluca Olaru, este o prezenţă discretă. Raluca are 30 de ani şi este medic oncolog şi se dedică în totalitate meseriei. 

sotie mircea radu jpg jpeg

Mircea Radu şi Raluca Olaru s-au căsătorit în 2013. Cununia civilă a fost una restrânsă, departe de ochii jurnaliştilor, chiar în sufrageria socrilor mici, în comuna Ştefănaşti, Botoşani.

”Ei au dorit ca ceremonia să aibă loc în casa familiei fetei, iar noi ne-am conformat”, declara atunci Ştefanel Rusu, Primarul din Ştefăneşti, Botoşani.

Despre soţia lui, fostul prezentator TV are doar cuvinte de laudă. I-a plăcut că este medic, că are simţul umorului, dar şi ochii ei de un căprui închis. 

"Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului... Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a dezvăluit Mircea Radu. 

mircea radu jpg jpeg

Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un băiat şi o fetiţă, aceasta din urmă venind pe lume anul trecut.

Ce face în prezent Mircea Radu

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii 90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste”, la Antena 1.

În primăvara lui 2009, emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea „În Trecerea Anilor”. Producţia a fost scoasă din grilă, din cauză că audienţele show-ului, raportate la cheltuieli, au fost nesatisfăcătoare.

Din octombrie 2016, Mircea Radu a evenit la TVR2 cu o „confruntare” amicală, împreună cu Marina Almăşan: "Femei de 10, bărbaţi de 10", apoi, în 2018, acesta a fost prezentatorul emisiunii "Ie, Românie", difuzată de Antena1. 

Mircea Radu a pus bazele unui proiect culinar. “«Poveşti cu Gust» înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea.  Înapoi la rădăcini”, a spus Mircea Radu. 

Sursă: okmagazine.roRecente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg