Cum au petrecut 30 de femei frumoase în penthouse-ul lui John Albert

1 click jpg jpeg

John Albert a marcat o petrecere de zile mari. În penthouse-ul cu care se poate lăuda oricând, în stilul său extravagant aşa cum ne-a obişnuit până acum, a organizat în stil mare o petrecere alături de 30 de frumose reprezentante ale sexului frumos.

Nimeni altul decât iniţiatorul proiectelor Aşii Petrecerilor şi Ace Models, John Albert ne-a demonstrat încă o dată că viaţa trebuie trăită la cote maxime. Şi încă cum!

Petrecerea, menită să celebreze şi câştigătoarea proiectului de modelling

Acest Dan Bilzerian al Romaniei aşa cum i se mai spune în media, John Albert, s-a ţinut de promisiune şi a organizat în stil mare o petrecere pentru frumoasele concurente Ace Models. Ba chiar a şi presărat totul cu surprize, căci nu a fost vorba doar de o câştigătoare, ci de două. Fast, distracţie cât cuprinde şi o tematică interesantă, au făcut ca petrecerea în cauză să rămână o amintire deosebită participanţilor.

Cele 30 de frumoase invitate, alături de John Albert au avut parte de un rooftop party, cu tunuri cu spumă, multă voie bună şi muzică din plin. Chiar de la apariţia sa la petrecere, John Albert a făcut ca invitaţii să rămână cu gura căscată, la propriu. S-a costumat ca personajele principale din “La casa de Papel” şi a surprins pe toată lumea. Acţiune cum numai el ştie să producă!

Distracţia a fost la ea acasă. Petrecere de genul acesta, cu un view superb şi cu o atmosferă incendiară, în compania celui care ştie să se distreze pe cinste - asta s-a întâmplat în reşedinţa lui John Albert. Pentru curioşi, conturile din social media dezvăluie şi câteva fotografii din interior, iar petrecerea va fi şi un episod disponibil de urmărit pentru publicul larg, în curând, pe canalul de Youtube Aşii Petrecerilor.

Cine este John Albert

Tânăr antreprenor din Braşov, burlac, cu experienţă în business, John Albert se recomandă el însuşi ca fiind un bărbat căruia îi place viaţa bună. Nu degeaba unii l-au supranumit Dan Bilzerian de România. Asemenea celebrului magnat american care trăieşte pe picior mare şi nu se sfieşte să arate asta lumii, se etalează cu femei dintre cele mai frumoase şi expune în mediul public viaţa sa de invidiat. Îşi alege locaţii exotice, călătoreşte mult, joacă poker şi este un adevărat câştigător al vieţii pentru ceea ce trăieşte. Iar John Albert are un tipar asemănător.

Ace Models, proiectul inedit ce tocmai s-a încheiat a avut ca scop promovarea unor tinere fără experienţă, însă aspirante pentru a debuta în cariera de model. De femei frumoase s-a înconjurat tot timpul.

În spatele celui care atrage femeile ca un magnet stă un bărbat cu principii sănătoase. Preocupat de ce mănâncă şi cum arată, pentru John Albert se aplică cu succes minte sănătoasă în corp sănătos ca moto.

Proiectul Ace Models s-a încheiat, însă urmează alte şi alte proiecte şi ocazii cu care îl vom revedea. Aşa cum Asul Petrecerilor ne-a obişnuit, ne aşteptăm să fie în stil mare totul. De asemenea, aşa cum a fost miza de la bun început privind concursul Ace Models, câştigătoarele îşi au un loc asigurat în proiectul viitor. Aşteptăm cu multă curiozitate să vedem ce surprize ne sunt pregătite!