Cum e s-o săruți pe Kim Kardashian? Emma Roberts: „Ne refăceau machiajul după fiecare dublă”

Vedeta de reality show, care s-a bazat întotdeauna pe sex appeal-ul ei și pe formele pe care și le afișează fără ezitare, este dorită de bărbați din întreaga lume. Cum este să te apropii indecent de mult de KK?

image

Invitată în emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, actrița Emma Roberts și-a promovat seria TV în care apare, „American Horror Story: Delicate”, în care joacă alături de nimeni alta decât Kim Kardashian. De fapt, nepoata Juliei Roberts are o secvență destul de sexy cu vedeta de reality show. Cum a decurs ea?   

Emma Roberts a precizat că simplul fapt că a fost pălmuită de Kim Kardashian și apoi a fost sărutată de ea nu e pentru ea decât... o zi obișnuită la serviciu. „Dar sora mea m-a contrazis. Nu-i venea să creadă că m-am sărutat cu Kim Kardashian și că nu i-am spus nimic despre asta”, a dezvăluit Emma despre sora ei, Grace.

„Are dreptate, pur și simplu, nu poți s-o săruți pe Kim Kardashian și nu nu povestești nimănui despre asta!”, i-a spus și moderatorul emisiunii. „Știu ce ziceți, dar, în meseria noastră, faci și așa ceva, apoi uiți că ai făcut-o. Însă, când privești imaginile, pare totul foarte intens. Dar noi am râs pentru că ne-am sărutat, Kim s-a uitat la mine și ne-a apucat râsul pe amândouă”, a ținut să sublinieze actrița de la Hollywood.

„Aveam luciu de buze pe toată fața mea. A trebuit să ne refacem machiajul complet după fiecare dublă, pentru că ea își dă cu mult luciu de buze și buzele ei arată tot timpul perfect, însă eram apoi amândouă mozolite de luciu de buze”, a adăugat Emma despre momentul intim petrecut cu KK.  

image

Jimmy Fallon a difuzat un clip din „AHS: Delicate”, în care personajele Emmei și al lui Kim cântau binedispuse în fața unei oglinzi care se sparge în fața lor. Al doisprezecelea sezon al producției de succes a fost lansat în septembrie 2023, iar partea a doua a seriei a avut premiera pe 3 aprilie 2024.

foto - InstagramRecente

Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg