Cum e s-o săruți pe Kim Kardashian? Emma Roberts: „Ne refăceau machiajul după fiecare dublă”

Vedeta de reality show, care s-a bazat întotdeauna pe sex appeal-ul ei și pe formele pe care și le afișează fără ezitare, este dorită de bărbați din întreaga lume. Cum este să te apropii indecent de mult de KK?

image

Invitată în emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, actrița Emma Roberts și-a promovat seria TV în care apare, „American Horror Story: Delicate”, în care joacă alături de nimeni alta decât Kim Kardashian. De fapt, nepoata Juliei Roberts are o secvență destul de sexy cu vedeta de reality show. Cum a decurs ea?   

Emma Roberts a precizat că simplul fapt că a fost pălmuită de Kim Kardashian și apoi a fost sărutată de ea nu e pentru ea decât... o zi obișnuită la serviciu. „Dar sora mea m-a contrazis. Nu-i venea să creadă că m-am sărutat cu Kim Kardashian și că nu i-am spus nimic despre asta”, a dezvăluit Emma despre sora ei, Grace.

„Are dreptate, pur și simplu, nu poți s-o săruți pe Kim Kardashian și nu nu povestești nimănui despre asta!”, i-a spus și moderatorul emisiunii. „Știu ce ziceți, dar, în meseria noastră, faci și așa ceva, apoi uiți că ai făcut-o. Însă, când privești imaginile, pare totul foarte intens. Dar noi am râs pentru că ne-am sărutat, Kim s-a uitat la mine și ne-a apucat râsul pe amândouă”, a ținut să sublinieze actrița de la Hollywood.

„Aveam luciu de buze pe toată fața mea. A trebuit să ne refacem machiajul complet după fiecare dublă, pentru că ea își dă cu mult luciu de buze și buzele ei arată tot timpul perfect, însă eram apoi amândouă mozolite de luciu de buze”, a adăugat Emma despre momentul intim petrecut cu KK.  

image

Jimmy Fallon a difuzat un clip din „AHS: Delicate”, în care personajele Emmei și al lui Kim cântau binedispuse în fața unei oglinzi care se sparge în fața lor. Al doisprezecelea sezon al producției de succes a fost lansat în septembrie 2023, iar partea a doua a seriei a avut premiera pe 3 aprilie 2024.

foto - Instagram



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg