Triunghiul amoros dintre Kim Kardashian și Tiger Woods. Cine-i a treia persoană implicată?

Vedeta de reality show a avut o viață amoroasă bogată până acum, însă puțină lume știe că a fost implicată într-un triunghi amoros cu faimosul jucător de golf.

image

În 2013, viețile sentimentale ale lui Tiger Woods și a lui Kim Kardashian s-au intersectat din simplul motiv că sportivul i-a furat-o de sub nasul lui Kris Humphries pe Lindsay Vonn, în timp ce Kris încă mai procesa divorțul de Kim.  

Pentru a înțelege mai bine îmbârligătura amoroasă dintre cele două vedete, trebuie să știți că Woods și Vonn au format un cuplu între 2013 și 2015, iar Kardashian a divorțat de Humphries adupă 72 de zile de mariaj, în 2011. Cum anume s-a format triunghiul amoros?

La sfârșitul lunii martie 2013, Us Weekly a relatat că Humphries a fost pretendentul lui Vonn înainte ca olimpica la schi să formeze un cuplu cu Woods. „Tiger nu era numai el pretendentul lui Lindsay. Cel de-al doilea burlac interesat era nimeni altul decât fostul soț al lui Kim Kardashian, Kris Humphries”, a completat publicația.

În iunie 2012, fostul jucător din NBA a scris pe Twitter: „Îmi petrec timpul cu Lindsay Vonn. Trebuie să ne revedem în curând!”, iar, în martie 2013, la trei ani de la divorțul lui Woods de Elin Nordegren, jucătorul de golf a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că el și Vonn erau împreună.

„Ceva frumos s-a întâmplat când am cunoscut-o pe Lindsay Vonn. Eu și ea suntem prieteni de ceva timp, dar am devenit mult mai apropiați în ultimele luni și suntem un cuplu”, a conchis acesta.

image

Cu alte cuvinte, Lindsay Vonn a avut doi bărbați care au dorit-o în cam același timp, iar unul dintre ei este fostul soț al lui Kim Kardashian. Cum spuneam, viețile amoroase ale vedetei de reality show și a jucătorului de golf s-au intersectat la un moment dat, fără prea multă lume să știe acest lucru.

Cine s-ar fi gândit că nu Kim Kardashian a fost cea care a umblat prin spatele cuiva, care a căutat compania cuiva deja implicat în altă relație, ci fostul ei soț a avut o viață sentimentală mai complicată și a avut un rival de seamă în persoana lui Tiger Woods, un Don Juan veritabil, atunci când avea un interes evident în ceea ce o privea pe femeia mult dorită de el?!

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg