Cum îţi afectează temperatura din casă aspectul pielii

1 72197 original jpg jpeg

Temperatura din casă poate fi sursa unei întregi serii de probleme pe timpul iernii, potrivit experţilor în înfrumuseţare.

Buzele crăpate sunt o problemă frecventă,care apare din cauză că pielea care le acoperă nu beneficiază de o hidratare naturală. Experţii spun că diferenţele de temperatură duc la uscarea pielii,care se crapă,iar folosirea salivei pentru a umezi buzele este contraindicată,pentru că saliva va provoca o uscare şi mai rapidă. Soluţia este folosirea unui unguent şi evitarea ruperii pielii care deja a apucat să se usuce.

Tenulapare mai ridat în timpul iernii din cauză că mediul ambiant din interiorul clădirilor are o temeratură ridicată şi umiditatea scăzută.Cu cât temperatura din interior este mai mare,cu atât va fi mai uscată pielea şi îşi va pierde elasticitatea. Specialiştii sfătuiesc persoanele care suferă de astfel de probleme să utilizeze frecvent produse de hidratare a pielii pe timpul iernii,când aerul din interiorul clădirilor cu încălzire centrală este foarte uscat.

Mâncărimea ochilor poate apărea frecvent în timpul iernii,iar cauza este,de asemenea,aerul foarte uscat din interior. Problema apare cu precădere la persoanele care folosesc lentile de contact. Astfel,oftalmologii spun că este nevoie de o utilizare atentă şi constantă a picăturilor de ochi pentru a-i menţine hidrataţi şi curaţi.

De asemenea,specialiştii spun că o idee bună este folosirea unui aparat care să corecteze nivelul umidităţii din aer,astfel încât să prevină uscarea acestuia din cauza utilizării sistemelor de încălzire.

Şi aspectul părului este diferit iarna,chiar în cazul persoanelor sănătoase şi care urmează un proces regulat de îngrijire a podoabei capilare,iar motivul este acelaşi:aerul uscat.Părul este alcătuit dintr-o substanţă care absoarbe sau respinge umiditatea în funcţie de atmosfera înconjurătoare,potrivit experţilor. Din acest punct de vedere,o casă cu încălzire centrală este asemănătoare unui deşert,referitor la efectele pe care le are aerul din interior asupra părului.

Specialiştii spun că în perioada iernii cea mai bună soluţie este utilizarea de produse de îngrijire a părului care conţin uleiuri,pentru că acestea vor acţiona ca o barieră,menţinând umezeala în interiorul firului de păr.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg