Cum îţi aranjezi părul, între două tunsori?

1 50455 original jpg jpeg

De obicei, când te hotărăşti să adopţi o nouă tunsoare, nu stai prea mult pe gânduri, simţi că vrei să faci o schimbare şi asta-i cea mai la-ndemână. Dar, ca să nu-ţi pară rău e mai bine să te gândeşti de două ori. Iată câteva sfaturi care ţi-ar putea fi de folos!

O schimbare de look e binevenită oricând,dar ce faci dacă schimbarea respectivă nu ţi se potriveşte sau dacă a fost doar un capriciu de moment? Părul nu creşte mai mult de 1 cm pe lună orice ai face. Mai bine reflectezi un pic înainte de a trece la fapte.

O tunsoare radicală nu-i prima soluţie!

Ai impresia că părul lung înfrumuseţează orice femeie? Nici chiar aşa,pentru că un astfel de look,de obicei,înăspreşte trăsăturile. Un truc? Luminează-ţi chipul cu o tunsoare în scări şi o nuanţă a părului cu un ton mai deschisă decât cea naturală. La final,vei remarca efectul de întinerire!

Coafura dintre două tunsori

Dacă nu-ţi mai place deloc cum ţi se aşază părul,dar oscilezi între dorinţa de a te tunde scurt sau a-l mai lăsa să crească,pentru a-i da mai târziu o nouă formă,potrivită unui păr ceva mai lung,foloseşte strategii inteligente. Fixativul şi spuma îţi sunt de ajutor pentru a da mai mult volum părului care parcă şi-a pierdut vitalitatea. La fel,placa de păr îl va face să pară mai sănătos şi mai strălucitor (deşi,în secret,îl distruge!). Dacă bretonul a crescut,dar încă nu suficient de mult pentru tunsoarea la care visezi,prinde-l cu o agrafă şic sau cu o bentiţă discretă. Cocul este o soluţie pentru părul a cărui lungime nu te mai mulţumeşte,dar nici nu eşti pregătită să-l tunzi.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg