Cum îţi colorezi sprâncenele în funcţie de nuanţa părului

1 79638 original jpg jpeg

Spâncenele bine definite, prin culoare şi formă, sunt cele care garantează un machiaj reuşit. Încadrează faţa şi scot în evidenţă trăsăturile, şi, stilizate ca la carte, te vor ajuta să arăţi impecabil.

Cum alegi nuanţa potrivită?

În primul rând, trebuie să ţii cont de nuanţa părului tău pentru a se crea un contrast plăcut între cele două. Înainte de a-ţi vopsi sau colora sprâncenele cu ajutorul paletei de machiaj, este recomandat să testezi înainte câteva nuanţe pentru a te asigura dinainte că vei face cea mai bună alegere. Încearcă, fă-ţi câteva poze, apoi compară rezultatele între ele.

Păr blond

Femeile tind să se simtă mai frumoase şi să aibă mai multă încredere în ele când au sprâncenele bine definite. Cele blonde natural au în general sprâncene de culoare deschisă şi, pentru a-şi contura trăsăturile, este necesar să le coloreze cu unul sau două tonuri mai închise. În acest fel vor deveni definite şi vor părea mult mai voluminoase. Chiar şi cele vopsite platinat nu ar trebui să îşi deschidă exagerat de mult sprâncenele, deoarece vor avea un look nenatural şi trăsăturile vor părea mult prea şterse, spun specialiştii.

Păr şaten

Dacă eşti şatenă natural şi ai sprâncenele puţin mai închise decât nuanţa părului, nu mai este nevoie să le faci nimic, doar să le dai o formă. În mod natural, sprâncenele ar trebui să fie mai închise decât părul. Pentru a îndulci machiajul, poţi folosi o nuanţă puţin mai deschisă înspre arcadă. În cazul în care ai o structură osoasă bine definită sau ai nevoie de un liftin, pensează sprâncenele uşor arcuite.

Păr roşcat

Femeile cu părul roşcat natural nu au şi sprâncenele de culoare roşiatică. Oricum, nici nu ar crea un aspect vizual plăcut să fie aşa, cea mai bună culoare fiind şatenul natural, cu câteva reflexe roşiatice. Culoarea se obţine combinând două nuanţe sau, pentru un efect mai accentuat, se va alege o culoare mai închisă, apropiată de negru.

Păr brunet

Cu siguranţă, cea mai potrivită alegere în ceea ce priveşte nuanţa sprâncenelor în cazul femeilor cu părul negru o reprezintă, desigur, tot negrul. Poţi jongla în schimb cu intensitatea nuanţei, în funcţie de efectul pe care îţi doreşti să îl obţii: mai discret sau mai vizibil.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg