Cum îţi protejezi pielea de ger

1 50822 original jpg jpeg

Vântul de afară ţi-a asprit pielea? Nu te îngrijora! Poţi veni de hac frigului cu ajutorul unor tratamente simple de înfrumuseţare. Iată despre ce este vorba!

Încearcă uleiul de migdale!

Un remediu simplu de aplicat care ţine pielea suplă şi rezistentă în faţa frigului este uleiul de migdale. Hrăneşte ţesuturile în profunzime şi le protejează de temperaturile scăzute.

Aşa că,înainte de a-ţi pune mănuşile masează-ţi uşor mâinile cu acest ulei. Vei vedea cum,în timp,pielea devine mai rezistentă. Dacă nu ai ulei de migdale,încearcă uleiul de măsline. E la fel de bun.

Foloseşte geluri de duş cu aloe vera!

Exfolierea cu ajutorul unui gel de duş cu particule abrazive şi efect hidratant ajută pielea să-ţi formeze mai uşor stratul protector. Mizează pe creme pentru baie cu miere şi lapte,aloe vera şi pe cele energizante cu guarana şi castravete.

După ce te-ai spălat alege o loţiune de corp mai grasă,care să intre repede în piele şi care să nu conţină o cantitate mare de apă. Poţi încerca să foloseşti un săpun natural cu unt de shea şi uleiuri esenţiale.Balsamul catifelează buzeleAi buzele uscate din cauza vântului? Cât eşti afară încearcă să nu-ţi umezeşti buzele des,deoarece favorizează crăparea lor.  Şi încă ceva! Aplică un balsam de buze hrănitor de fiecare dată când ieşi din casă.

Optează pentru cele cu ulei din sâmburi de struguri,lăptişor de matcă şi ceară de albine. Dau rezultate foarte bune!Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg