Cum maschezi roşeaţa tenului

2 71352 original jpg jpeg

Înroşirea feţei, ca urmare a iritaţiilor, arsurilor solare sau rozaceei, o afecţiune cronică, poate fi tratată cu tratamente topice. Pentru că sunt de lungă durată, poţi să ascunzi, între timp, roşeaţa tenului cu produse de machiaj.

Hidratează faţa

Ştii deja că acest pas în rutina zilnică este vital pentru un ten fără probleme,dar,dacă nu o faci corect,s-ar putea la fel de bine ca nici să te mai machiezi. „Textura poate fi o problemă în cazul tenului cu roşeaţă,indiferent dacă faţa este uscată sau uleioasă“,spune make-up artist Molly R. Stern. Pentru persoanele cu tenul foarte uscat,Stern recomandă hidratarea cu ulei de argan,pe când în cazul celor cu faţa foarte grasă,folosirea unui produs fără ulei.

Foloseşte fond de ten fără ulei

„Dacă ai goluri pe faţă,un primer pe bază de silicon va ajuta să netezeşti textura pielii tale“,spune make-up artist Joanna Schlip.  Aplică produsul cu buricele degetelor doar acolo unde este necesar (şi numai în acele zone) şi,după aceea,întinde fond de ten. Foloseşte unul fără ulei într-o nuanţă apropiată de tonul pielii. Aplică produsul cu o pensulă,începând dinspre obraji spre exterior. Mişcările trebuie să fie cât mai fine,pentru un aspect cât mai natural. Încheie cu o pudră luminoasă (doar dacă zona cu probleme nu este foarte uscată şi nu se descuamează).

Ajustează culoarea tenului

În cele mai multe din cazuri,corectoarele colorate sunt inutile,dar în această situaţie este mai mult decât necesar să foloseşti un astfel de produs. Un corector galben va acoperi uşor petele de pe obraji şi nas,pe când unul verde funcţionează mai bine în zonele care se cojesc.

Sari peste fardul de obraz

Rozaceea vine la pachet cu obraji roz,aşa că nu mai are niciun rost să-ţi colorezi obrajii cu blush,susţin stiliştii. Evită produsele de machiajşi de îngrijire a pielii care au ingrediente ce pot irita şi mai mult pielea,precum alcool,acetonă,fenol şi arome,şi nici nu te ruja cu roşu,căci vei atrage şi mai mult atenţia spre tenul cu probleme.Recente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg