Cum maschezi roşeaţa tenului

2 71352 original jpg jpeg

Înroşirea feţei, ca urmare a iritaţiilor, arsurilor solare sau rozaceei, o afecţiune cronică, poate fi tratată cu tratamente topice. Pentru că sunt de lungă durată, poţi să ascunzi, între timp, roşeaţa tenului cu produse de machiaj.

Hidratează faţa

Ştii deja că acest pas în rutina zilnică este vital pentru un ten fără probleme,dar,dacă nu o faci corect,s-ar putea la fel de bine ca nici să te mai machiezi. „Textura poate fi o problemă în cazul tenului cu roşeaţă,indiferent dacă faţa este uscată sau uleioasă“,spune make-up artist Molly R. Stern. Pentru persoanele cu tenul foarte uscat,Stern recomandă hidratarea cu ulei de argan,pe când în cazul celor cu faţa foarte grasă,folosirea unui produs fără ulei.

Foloseşte fond de ten fără ulei

„Dacă ai goluri pe faţă,un primer pe bază de silicon va ajuta să netezeşti textura pielii tale“,spune make-up artist Joanna Schlip.  Aplică produsul cu buricele degetelor doar acolo unde este necesar (şi numai în acele zone) şi,după aceea,întinde fond de ten. Foloseşte unul fără ulei într-o nuanţă apropiată de tonul pielii. Aplică produsul cu o pensulă,începând dinspre obraji spre exterior. Mişcările trebuie să fie cât mai fine,pentru un aspect cât mai natural. Încheie cu o pudră luminoasă (doar dacă zona cu probleme nu este foarte uscată şi nu se descuamează).

Ajustează culoarea tenului

În cele mai multe din cazuri,corectoarele colorate sunt inutile,dar în această situaţie este mai mult decât necesar să foloseşti un astfel de produs. Un corector galben va acoperi uşor petele de pe obraji şi nas,pe când unul verde funcţionează mai bine în zonele care se cojesc.

Sari peste fardul de obraz

Rozaceea vine la pachet cu obraji roz,aşa că nu mai are niciun rost să-ţi colorezi obrajii cu blush,susţin stiliştii. Evită produsele de machiajşi de îngrijire a pielii care au ingrediente ce pot irita şi mai mult pielea,precum alcool,acetonă,fenol şi arome,şi nici nu te ruja cu roşu,căci vei atrage şi mai mult atenţia spre tenul cu probleme.Recente

Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg