Cum poţi arăta mai tânără cu 10 ani, peste noapte?

1 71711 original jpg jpeg

Uleiul de nucă de cocos este unul dintre ingredientele cel mai des folosite când vine vorba de sănătate şi frumuseţe. Întrucât are proprietăţi antiîmbătrânire, folosit regulat, te poate ajuta să arăţi mai tânără decât eşti în realiate.

Pentru îngrijirea pielii pe timpul nopţii

Foloseşte ulei de nucă de cocosregulat înainte de a merge la culcare,pentru a avea tenul curat şi hidratat în profunzime. Acesta pătrunde adânc în piele,lăsând-o moale,flexibilă şi elastică.

Înlocuieşte crema de mâini

Pielea mâinilor se usucă foarte tare,de la vânt,frig,umezeală. Pentru a scăpa de această neplăcere,trebuie să le acorzi o atenţie sporită. Prin urmare,foloseşte ulei de nucă de cocos pe post de cremă de mâini. Astfel,ele vor deveni mai moi şi mai fine la atingere.

Tratament anticelulitic

Multe dintre femei se confruntă cu nesuferita celulită. Pentru a elimina această problemă,pregăteşte o reţetă simplă şi uşoară,din doar 3 ingrediente:apă,sare de mare şi ulei de nucă de cocos. Pune într-un vas 2-3 linguriţe de ulei de nucă de cocos,puţină apă şi sare. Amestecă ingredientele până când obţii o pastă groasă. Întinde compoziţia pe zona cu probleme,apoi îmbrac-o cu folie de plastic,strângând foarte tare. Lasă pasta să acţioneze câteva ore.

Săpun lichid de casă

Poţi prepara chiar tu acasă un săpun din ingrediente naturale. În felul acesta,eviţi produsele din comerţ bogate în substanţe chimice,care fac mai mult rău decât bine pielii. Pentru a-l prepara,ai nevoie de:apă,2 linguri de săpun ras,2 linguriţe de ulei de nucă de cocos,15 picături de ulei esenţial de cuişoare,10 picături de ulei de arbore de ceai. Umple un recipient de săpun lichid cu ¾ apă. Adaugă săpunul ras,uleiul de nucă de cocos şi celelalte uleiuri esenţiale. Completează cu apă dacă mai este nevoie. Agită flaconul,pentru ca ingredientele să se combine bine.

Bun pentru îndepărtarea părului cu lama

Dacă obişnuieşti să te razi cu lama,află că poţi apela cu încredere la uleiul de nucă de cocos,în locul săpunului. Pe lângă faptul că este ieftin şi miroase bine,acest tip de ulei are efecte antimicrobiene. Mai mult,are proprietatea de a calma pielea,mai ales după ras,hidratând-o intens.Recente

Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg