Cum poţi avea o piele fină şi tonifiată

1 68226 original jpg jpeg

Nu mai este mult până când vom trece la garderoba estivală, motiv pentru care pielea de pe corp are nevoie de o pregătire atentă, mai ales dacă este prezent aspectul de coajă de portocală.

Pentru o piele fină şi tonifiată,poţi opta pentru un tratament non-invaziv,care combate celulita şi reduce circumferinţa în zona abdomenului şi a coapselor.

Este vorba despre tratamentul VelaShape,care combină radiofrecvenţa bipolară (RF) ce încălzeşte ţesutul până la 15 mm adâncime,lumina infraroşu (IR) care încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime şi vacuumul ce asigura livrarea precisă a energiei.

Cum acţionează tratamentul

Bazat pe tehnologia elos,VelaShape III permite încălzirea profundă a ţesutului gras (adipocitelor),a septelor fibroase conective din jurul lor şi a fibrelor de colagen. Designul optim al electrozilor şi aplicarea concomitentă a vacuumului permit penetrarea energiei mai repede şi mai adânc. Acest lucru creşte circulaţia sangvină,drenajul limfatic,metabolismul celular şi depunerea colagenului nou. Mai mult,stimulează activitatea fibroblastelor şi remodelează matricea extracelulară.

Rezultate

Studiile arată că în urma tratamentului,pacienţii au reuşit să slăbească 3 cm în zona abdomenului după doar două şedinţe.Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg