Cum previi apariţia ridurilor

1 73351 original jpg jpeg

Se poate întâmpla ca, în ciuda eforturilor tale de a-ţi menţine tenul moale, neted şi sănătos, să observi, o dată cu trecerea timpului, apariţia... ridurilor. Afla din acest articol cum previi apariţia ridurilor.

Iata cum previi apariţia ridurilor:

Razele soarelui

Expunerea la soare este una dintre principalele cauze de îmbătrânire premature a pielii şi asta o afirmă toţi specialiştii din domeniu. Indicat este să-ţi protejezi pielea zi de zi,indiferent de sezon (da,ai auzit bine!) cu o cremă cu SPF ridicat şi să limitezi expunerea între anumite ore ale zilei,atunci când soarele este mai puternic (mai ales vara).

Utilizareade perii faciale

O utilizare frecventă a acestor dispozitive duce în timp la afectarea suprafeţei pielii. Fii precaută atunci când utilizezi o astfel de perie destinată tonifierii pielii. În plus,poţi opta oricând pentru varianta unei exfolieri mai delicate,iar pentru tonifiere poţi încerca,la domiciliu,câteva mişcări şi exerciţii simple de masaj facial.

Citeşte şi:

Lecţia de exfoliere!

Mască facială din dovleac

Călduraexcesivă

Nu e nimic mai plăcut decât o casă bine încălzită,în care să poţi sta în tricou şi pantaloni scurţi,numai că... acest gen de căldură îţi poate pune în pericol tenul. Căldura excesivă,fără un anumit grad de umiditate,îţi va usca pielea şi deci,o va predispune îmbătrânirii premature. Ce poţi face? Hidratează-ţi mereu tenul şi alege şi un umidificator al aerului din casă.  

Cum previi aparitia ridurilor-Dieta

Consumă doar cantităţi moderate de produse lactate şi carne provenind de la păsări crescute în curte. Mânâncă în schimb,o mulţime de fructe proaspete,legume,cereale integrale,nuci şi peşte.

Felul în caredormi

Odată cu înaintarea în vârstă,pielea ta pierde din colagen şi ajunge să se rideze. Acest lucru este parţial determinat şi de presiunile externe,repetate,pe piele (ca cele din timpul somnului),dar şi de mişcările musculare,faciale. În loc să dormi pe burtă sau pe o parte,încearcă să dormi pe spate. Dacă nu poţi,atunci optează pentru feţe de pernă din materiale moi,din mătase sau satin,pentru a minimiza frecarea de ten. Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg