Cum previi electrizarea părului

1 79564 original jpg jpeg

Electrizarea părului îţi poate da de furcă, mai ales pe timpul iernii. Nicio coafură nu va arăta aşa cum îţi doreşti când te confrunţi cu această problemă, de aceea, este indicat să cunoşti câteva trucuri care o pot preveni.

Hidratează intens părul

Poţi preveni electrizarea firelor de păr folosind obligatoriu balsam după fiecare spălare. Este greşit să alegi un şampon 2 în 1, deoarece balsamul trebuie aplicat doar pe lungimea firului de păr, nu şi la nivelul scalpului.

Foloseşte fixativ

Un truc extrem de folositor atunci când părul tău pare greu de îmblânzit este să foloseşti fixativul. Pentru un aspect natural, nu îl pulveriza direct pe păr, ci pe peria de păr. Ai grijă să nu pulverizezi o cantitate prea mare, deoarece poate usca părul din cauza alcoolului pe care îl conţine.

Aplică ulei de păr

Uleiul de păr este unul dintre cele mai bune produse care ajută podoaba capilară să arate minunat. Pune 2-3 picături în palmă, masează-le între ele, apoi aplică uleiul de la jumătatea lungimii părului, înainte de a-l usca. Pentru un efect sporit de hidratare, poţi aplica 2-3 picături şi după ce ai uscat părul. Ai grijă să nu îl aplici deloc în zona scalpului dacă vrei să previi îngrăşarea acestuia.

Cumpără un uscător de păr bun

Foehnul, ca şi alte produse, trebuie schimbat o dată la câţiva ani. Cel mai bun este cel ionic deoarece ajută la reducerea electrizării părului şi îţi usucă părul mult mai rapid decât o fac cele obişnuite.

Redu frecvenţa spălărilor

Dacă vrei ca părul tău să nu se mai electrizeze este important să nu îl speli zilnic. Şamponarea zilnică va usca părul şi, drept consecinţă, acesta se va încărca electric. Cel mai indicat este să îl speli o dată la 2-3 zile.

Investeşte într-un umidificator

Atât părul, cât şi pielea vor avea de suferit dacă aerul din încăperea în care stai e uscat. De aceea, un umidificator va regla nivelul de umiditate, ceea ce va face părul să arate mai bine şi să nu se mai electrizeze.

Înlocuieşte prosopul cu un tricou

Dacă nu ai posibilitatea să îţi laşi părul să se usuce natural, fie pentru că eşti pe fugă sau e prea frig afară, e bine ca înainte de a-l usca cu foehnul să elimini excesul de apă. Pentru a preveni electrizarea, înfăşoară-ţi părul într-un tricou de bumbac. Temperatura ridicată a foehnului electrizează părul, aşadar e recomandat să îl reglezi la o temperatură cât mai scăzută.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg