Cum să ai o coafură de vedetă

1 47677 original jpg jpeg

Nu este greu să ai o coafură de vedetă. Îţi trebuie multă răbdare şi câteva ingrediente de bază, cum ar fi produsele cosmetice care fixează părul şi nelipsitele agrafe. Iată cum să procedezi.

Pe aceeaşi temă:

Coafuri pentru părul lung

Păr scurt? Alege tunsoarea potrivită!

Bentiţă împletită,ca Jennifer Aniston

Dacă părul tău nu este suficient de lung pentru a fi dat pe spate sau dacă vrei o bentiţă specială,încearcă să-ţi aranjezi părul ca Jennifer Aniston. Panglica împletită spic este atât de simplă de făcut,încât ai putea s-o nimereşti cu ochii închişi. În primul rând,foloseşte un pieptene pentru a-ţi netezi părul,îndepărtând orice încâlcitură care apare. Pentru a realiza aceasta coafură,trebuie să începi din partea laterală a capului. Alege trei şuviţe identice,dar mici de la suprafaţă,şi începe să împleteşti adăugând dreapta peste mijloc şi apoi stânga,apoi în mâna dreaptă mai ia păr şi repeţi procedura. La fel şi în mâna stângă,continuă alternarea,de fiecare dată luând păr din părţi. Când ai ajuns la ceafă,prinde-ţi părul cu o agrafă. Restul părului lasă-l să cadă pe umeri şi să acopere vârful spicului.

Cocul cu şuviţe spic marca Jessica Alba

Senzuală şi mereu în pas cu moda,Jessica Alba este recunoscută pentru coafurile ei impecabile. În această imagine,îi poţi admira coafura interesantă formată dintr-un coc şi din şuviţa spic din lateral. Împleteşte părul în spic pornind de la tâmplă până la ceafă,întâi pe partea stângă şi apoi pe partea dreaptă. După ce ai terminat,părul rămas despeltit se ridică şi se fixează cu câteva agrafe într-un coc. Nu-ţi mai rămâne decât să pulverizezi puţin fixativ şi coafura este gata.

Părul ondulat,după modelul Jennifer Lopez

Buclele nu-şi pierd farmecul odată cu trecerea timpului şi-ţi garantează un look de nota zece. Se poate vedea acest lucru şi în cazul vedetei Jennifer Lopez. Există mai multe metode prin care poţi face asta. Dacă ai părul deja ondulat,este de ajuns să-l speli şi să-l dai cu spumă. În caz că este drept,îţi poţi modela şuviţele cu ajutorul ondulatorului,a plăcii de întins părul şi a bigudiurilor. Codiţele împletite cu o seară înainte pot să aibă acelaşi efect asupra părului.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg