Cum să ai o piele strălucitoare, lipsită de imperfecţiuni

1 64022 original jpg jpeg

Acneea, petele maronii de pe piele cauzate de razele ultraviolete, porii deschişi şi tenul uscat, tern sunt câteva dintre problemele cu care se confruntă cele mai multe femei. Dacă vrei să ai un ten curat şi strălucitor, iată ce să faci.

Pe lângă o îngrijire atentă a tenului,cu produse cât mai naturale,este indicat să consumi în mod constant o băutură preparată din doar trei ingrediente. Aceasta are proprietăţi curative asupra tenului,de la interiorul corpului spre exterior.

Ingrediente necesare:

2 castraveţi curăţaţi4 tulpini de ţelină2 căni cu ceai verde organicIngredientele se amestecă în blender. Dacă textura băuturii este prea groasă,mai adaugă puţină apă. Se consumă imediat după preparare.

Ce efecte are asupra pielii

Acidul cafeic şi vitamina C care se găsesc în compoziţia castravetelui calmează pielea,în timp ce siliconul îmbunătăţeşte aspectul pielii. În plus,datorită conţinutului mare de apă,castravetele hidratează pielea şi o menţine strălucitoare şi luminoasă.

Vitaminele din complexul B care se găsesc în compoziţia ţelinei stimulează descompunerea carbohidraţilor din organism. Pe de altă parte,cumarina din ţelină combate efectele negative ale radicalilor liberi prezenţi în corp,menţinând astfel aspectul sănătos al tenului.

Ceaiul verde conţine cantităţi mari de antioxidanţi,în special vitamine C şi E,care încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii.