Cum să arăţi ca o vedetă de la Hollywood

1 48216 original jpg png

Iată câteva mici secrete cu ajutorul cărora poţi avea un ten superb, chiar şi fără consultant personal de beauty!

Peeling-ul curăţă faţa

Din cauza fumatului,a poluării,a excesului de pudră şi a alimentaţiei incorecte,tenul devine tern,lipsit de strălucire. Fă săptămânal un peeling,ca să elimini celulele moarte,apoi aplică o cremă hidratantă.

Soluţii pentru tenul gras

Vechea zicală „cui pe cui se scoate” funcţionează foarte bine aici. Dacă ai un ten gras,care luceşte de-ţi ia ochii chiar şi după ce ai aplicat pudră sau fond de ten,iată care este soluţia! Renunţă la demachiantele şi cremele fără ulei. Tenul va fi curăţat prea agresiv de grăsime şi va secreta mai multă pentru a compensa lipsa. Foloseşte şerveţelele demachiante hidratante pentru demachiaiere,pudra pulbere,nu compactă,hidratează-te şi consumă legume şi fructe.

Scapă de cearcăne

Fă zilnic un masaj uşor cu cremă specială pentru zona de sub ochi,vei oxigena şi vei hidrata mai bine ţesutul. Foloseşte ca bază de machiaj un creion corector special pentru mascarea cearcănelor,apoi aplică pudra.

Ochi umflaţi?

Retenţia de luchid,mâncare prea sărată,o porţie de plâns... toate lasă în urmă ochii cât cepele. Soluţii? Aplică seara o compresă rece pe ochi,apoi foloseşte serum pentru ochi care conţine castravete sau muşeţel,au proprietăţi antiinflamatoare.