Cum să arăţi natural chiar dacă eşti machiată

1 73628 original jpg jpeg

În acest sezon se poartă machiajele naturale, cu texturi uşoare, care fac faţa să arate plină de prospeţime. Optează pentru acest tip de machiaj de fiecare dată când vrei să arăţi mai tânără şi vrei să pară că nu ai petrecut prea mult timp în oglindă.

Foloseşte BB cream sau CC cream

Răsfaţă-ţi întâi de toate tenul cu o bază hidratantă,poate fi o cremă pe care o foloseşti de obicei,urmând apoi să aplici un produs fluid cu pigmenţi,cu acoperire medie,precum BB creamsau CC cream,apropiat de nuanţa pielii tale. Poţi folosi şi fondul de ten,cu condiţia să aibă o textură uşoară,cremoasă. NU alege un fond de ten cu acoperire mare,pentru că efectul va fi evdident,în special la lumina naturală de afară.

Farduri în nuanţe pământii

Atât pentru machiajul ochilor,cât şi pentru machiajul feţei,optează pentru farduri în nuanţe de culoarea pământului:bej-maronii,întodeauna mate. Alege să conturezi ochii şi pomeţii cu nuanţe mai deschise,pentru a crea un efect de umbră şi contur,greu de sesizat cu ochiul liber.

Spune nu creionului negru

Fără creion sau tuş negru la ochi,căci vei strica astfel efectul de machiaj natural. În schimb,dacă vrei să-ţi luminezi privirea,poţi folosi în interiorul ochiului,jos,un creion deschis,bej sau roz.

Nu uita de sprâncene

Sprâncenele nu ar trebui niciodată neglijate,deoarece ele încadrează frumos faţa,precum o ramă. Accentuează-le cu un fard apropiat nuanţei tale de păr. Cu cât părul este mai deschis,cu atât mai deschis trebuie sa fie si fardul pe care îl aplici. Încearcă să eviţi fardarea lor cu negru,dacă tu ai părul blond.

Creionul de buze

Folosit în locul rujului,într-o nuanţa naturală,un roz sau bej deschis,va da senzaţia de buze mai pline dacă îl aplici pe conturul buzelor şi îl estompezi apoi uşor cu buricul degetului inelar. Buzele vor părea proaspete precum bujorii,fără ca cineva să îşi dea seama că aceea nu este culoarea lor naturală.

Iluminatorul

Pentru că reflectă lumina,dă senzaţia de un ten mai proaspăt,odihnit ca după 12 ore de somn. Alege un iluminator fluid,nu sub formă de baton şi eventual fără sclipici. Aplică-l pe pomeţi,pe tâmple şi pe mijlocul buzelor şi astfel vei radia de frumuseţe.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg