Cum să foloseşti corect şerveţelele de faţă

1 68615 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată că este posibil să foloseşti greşit şerveţelele de faţă? Deşi acestea pot fi de un real folos atunci când eşti în lipsă de timp, nu este de mirare că s-a întâmplat cel puţin o dată să te trezeşti cu erupţii, deşi foloseştit cele mai bune produse de îngrijire.

Ai văzut o grămadă de reclame care îţi arată cât de simplă este curăţarea tenului,în 3 paşi simpli. Aşa că te-ai gândit:“ce poate fi atât de greu?”. Se pare că,în realitate,există un singur mod corect de curăţare a feţei,iar restul sunt greşite,atunci când vine vorba de şerveţelele de ten sau de dischetele demachiante. Şi s-ar putea ca tu să fi greşit acest procedeu în tot acest timp.

Evită erupţiile

Dermatologul Debra Luftman  din Beverly Hills dezvăluie care este metoda corectă de curăţare a feţei. Este important să îţi ştergi chipul începând de la frunte în jos,la maxilar,astfel încât să nu sfârşeşti prin a întinde sebumul şi bacteriile în jurul ochilor,ceea ce ar putea duce la apariţia erupţiilor,spune Dr. Luftman,care este,de asemenea,consultant în îngrijirea pielii.

Zonele cele mai problematice,mai ales în cazul tenului gras,trebuie evitate,până la finalul procesului de curăţare. Este indicat ca nasul să fie şters abia la sfârşit,dat fiind că este cea mai grasă parte a feţei.

Apoi aruncă discheta sau şerveţelul.

Cele mai bune dischete pentru tenul tău

Fie că le urăşti sau că le iubeşti,trebuie să recunoşti că sunt aproape indispensabile atunci când tot ce îţi doreşti este să scapi cât mai repede de multiplele straturi de make-upaplicate cu atâta migală la începutul zilei.

Ten gras

Pentru a minimaliza problemele tenului gras şi a grăbi închiderea porilor,se recomandă produse de curăţare exfolianter,texturate,care conţin un trio de acizi (glicolic,lactic şi citric),ce lucrează în tandem pentru a te scăpa de celulele moarte. Foloseşte-le seara,înainte de culcare,pentru a elimina machiajul şi insistă cu blândeţe în zona T.

Ten uscat

Foloseşte produse de înaltă calitate cu iaurt grecesc. Dacă acestea mai conţin şi ulei de macadamia şi de jojoba,care ajută la reţinerea umezelii,vei simţi imediat diferenţa:un ten mai hidratat decât înainte.

Ten normal

Pe lângă modul în care trebuie să îţi ştergi faţa,despre care ai citit în prima parte a articolului,la fel de importante sunt şi şerveţelele,care să fie blânde,bogate în uleiuri botanice,care să cureţe faţa,fără să o irite.

Ten sensibil

Produsele cu extract de muşeţel şi cu aloe vera par a fi cheia succesului,potrivit dermatologilor. Acestea sunt foarte delicate cu pielea şi vor lăsa un ten complet radiant,în locul petelor roşii.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg