Cum să-i vii de hac celulitei

1 46165 original jpg jpeg

Vara se apropie, iar tu îţi doreşti să arăţi cât mai bine. Ca să-ţi venim în ajutor, noi îţi dezvăluim câteva trucuri garantate pentru a scăpa rapid de celulită.

Forţa masajului

Masarea zonelor afectate de celulită este cel mai eficient tratament,deoarece diminuează retenţia de apă şi favorizează eliminareatoxinelor. Acesta se face de obicei cu vârfurile degetelor,prinmişcări lente şi nu foarte ferme la început.

Dacă masajul este rapid şi dur,creşte riscul de a induce un spasmcelular care va încorda muşchii,iar efectul va fi opus celui urmărit.Se trece apoi la un masaj mai ferm,cu palma mâinii,strângând pieleade pe şolduri,picioare,fese sau abdomen pentru o acţiune maiprofundă.

O reţetă minune

Prepară-ţi chiar tu loţiunea pentru masaj din:

-200 g de gel de duş nearomatizat-50 g extract de iederă-4 linguri de coji de nucă fărâmiţate foarte mărunt

-60 picături de ulei esenţial de grepfrut

-30 picături de ulei esenţial de fructe de ienupăr

-15 picături de ulei esenţial de portocală

-15 picături de ulei esenţial de cireş

Toarnă gelul şi extractul de iederă într-un bol şi amestecă bine.Adaugă esenţele amestecând până când soluţia se uniformizează şi pune-oapoi într-o sticlă de 1,5 l. Înainte de folosire,adaugă o lingură defăină din coji de nucă la 30-60 ml de gel,într-un bol. Masează-ţizilnic corpul în timp ce faci duş,cu ajutorul unei mănuşi de baie.

Creme cu efect garantat

Celulita îşi face apariţia de la vârste destul de fragede,iarnetratată va evolua. De aceea,pentru a avea o piele netedă,fărăcelulită,e bine să apelezi la cremele special create pentru astfel deprobleme.

Majoritatea produselor anticelulitice au un dublu efect:anticeluliticşi de fermitate. Deşi acestea nu sunt miraculoase,folosite la masajulanticelulitic,pot da rezultate foarte bune. Cel mai potrivit momentpentru masajul anticelulitic este dimineaţa deoarece muşchii şi pieleasunt relativ relaxaţi şi poziţia din timpul somnului permite eliminarealichidelor mult mai repede.

Totuşi,aceste creme nu au efectul scondat,decât dacă sunt asociate cuactivitatea fizică şi cu regimul alimentar sărac în grăsimi şi încalorii.

4 exerciţii de gimnastică pentru o piele netedă

1. Flexare

Aşază-te în fund,pe sol,cu picioarele depărtate şi întinse. Îndoaiepe rând câte un picior şi apleacă-ţi corpul într-o parte şi încealaltă,de câte 10 ori,pe fiecare parte. Repetă exerciţiul de 3 ori,pe fiecare picior.

2. Ridicări de bazin

Întinde-te pe sol cu picioarele flexate şi mâinile pe lângă corp.Ridică-ţi uşor bazinul până la 45 de grade şi menţine poziţia timp de30 de secunde,după care revino la poziţia

iniţială. Repetă exerciţiul de 15 ori.

3. Fandare în aer

Stai în genunchi,cu mâinile pe sol. Îndreaptă pe rând câte un piciorşi ţine-l în aer timp de 30 de secunde,după care,revino la poziţiainiţială. Repetă exerciţiul de 10 ori pentru fiecare picior.

4. Ridicări de gambe

Stai în genunchi,cu mâinile pe sol. Ridică pe rând câte un piciorşi ţine-l în aer timp de 30 de secunde,după care revino la poziţiainiţială. Repetă exerciţiul de 10 ori pentru

fiecare picior.

Sfat

Dacă ai declarat război celulitei,trebuie să adopţi şi un regimalimentar sănătos. Nu este vorba de o dietă anume,ci de alimente carecombinate cu tratamente corporale şi mişcare duc la eliminareacelulitei. Aşadar,începe prin a spune adio excesului de sare,zahăr şigrăsimi.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg