Cum să porţi culorile neon

1 73719 original jpg jpeg

Primăvara impune câteva schimbări în materie de machiaj. Fie că îţi plac culorile vii sau pur şi simplu vrei să ieşi în evidenţă, machiajul neon poate fi alegerea potrivită pentru tine. Numai dacă ţii cont de următoarele lucruri:

Evidenţiază-ţi corect ochii

Fardurile neon sunt provocatoare şi dau personalitate oricărei femei. Culori precum albastru,verde sau portocaliu,toate în nuanţe tari,te vor ajuta să ai un machiaj foarte îndrăzneţ. Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce priveşte cantitatea lor,căci ai putea să arăţi ca la circ. Aplică foarte puţin fard pe pleoapă şi evidenţiază ochii cu un tuş negru.

Culori neon pe buze

Dacă foloseşti farduri neon la ochi,ai grijă cu buzele,să nu fie prea mult. Less is more,aşa că trebuie să alegi! Atunci când vrei să ai buze în nuanţe neon,alege pentru culori precum roz sau portocaliu. Aceste culori se potrivesc perfect dacă ai pielea deschisă la culoare. Pentru un ten mai închis,optează pentru un ruj burgundy. Dacă atenţia cade pe buze,alege să îţi conturezi ochii doar cu rimel.

Pomeţi în nuanţe tari

Un strop de culoare pe obraji nu strică niciodată. Foloseşte cu încredere un blush roz metalizat,care îţi va da un plus de strălucire. Ai grijă cum îl foloseşti,mereu pestefond de tenşi pudră.

Manichiură electrizantă

Dacă nu eşti adepta machiajului neon,dar vrei să ieşi în evidenţă,foloseşte culorile neon pe unghii. Ai o gamă variată de culori şi poţi alege ce îţi place mai mult,de la verde,albastru,auriu,până la argintiu,portocaliu sau roşu.

Cu ajutorul culorilor neon,vei fi o apariţie la orice eveniment. Ai grijă să nu exagerezi pentru că vei strica tot efectul iar look-ul tău va fi un dezastru.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg