Cum să previi căderea părului

1 66963 original jpg jpeg

Căderea părului este cu siguranţă ceva ce nu îţi doreşti, dar vestea bună este că există remedii naturale pentru a preveni acestă problemă cu care se confruntă atât bărbaţii, cât şi femeile.

Căderea părului poate fi un factor de descurajare,dacă vrei să petreci o seară plăcută cu prietenii,din moment ce ei observă că ţi s-a rărit semnificativ părul. Prin urmare,posibilitatea de a folosi aceste remedii acasă,pentru a face părul să crească înapoi sau cel puţin să prevină alte pierderi,este o opţiune extrem de atractivă pentru femei. Bărbaţii,de asemenea,sunt afectaţi de această problemă,iar aceste remedii naturale pot fi eficiente şi pentru ei.

Sucul de ceapă

Sulful previne ruperea firului de păr şi ajută la o regenerare mai rapidă a firelor. Sulful este prezent în sucul de ceapă,şi este ideael pentru părul tău. Nu ajută numai la regenerarea părului,ci ajută şi la circulaţia sângelui în scalp,dacă freci ceapă proaspătă la nivelul rădăcinilor,pe scalp.

Ceaiul verde

Foloseşte un amestec de ceai verde şi muştar uscat (două linguriţe de muştar la două pungi de ceai verde). Se masează scalpul şi se lasă timp de 10 până la 15 minute. Acest proces ar trebui să fie repetat la 2-3 zile pentru 8  până la 12 săptămâni,iar apoi se vor observa rezultatele.

Spanac şi salată

Sucul obţinut dintr-o combinaţie de spanac şi salată,atunci când este aplicat direct pe scalp,poate stimula creşterea părului la femei.

Uleiurile esenţiale

Amestecă uleiuri esenţiale de lavandă,ghimbir şi rozmarin,cu o lingură de ulei de măsline şi foloseste compoziţia pentru un masaj al scalpului. Acest lucru poate ajuta părul să se regenereze mai repede.

Vitamina A

Vitamina A lucrează la sinteza de grăsime pentru a ajuta părul să crească mai puternic şi sănătos. O găseşti în ouă,varză sau morcovi. Poţi alege un supliment alimentar cu vitamina A.

Vitamina E

Vitamina E ajută la întărirea vaselor de sânge şi la circulaţie,iar acest lucru este bun pentru creşterea părului. Deschide o capsulă de vitamina E şi aplic-o la foliculii de păr. Acest lucru previne căderea părului şi ameliorează problemele de calviţie. Recente

SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg