Cum se înţelegea Prinţesa Diana cu surorile ei? Una dintre ele a fost iubita Prinţului Charles!

3 printesa diana jpg jpeg

Diana era cu patru şi şase ani mai mică decât surorile ei, Lady Jane Fellowes şi Lady Sarah McCorquodale, cu care n-a fost niciodată atât de apropiată precum a fost cu fratele ei mai mic, Charles, al 9-lea conte Spencer.

“Diana şi cu mine aveam două surori mai mari care erau deja la şcoală, la internat, iar noi acasă, împreună”, a început Charles Spencer să povestească despre familia lui în The Sunday Times. În primii lor ani de viaţă, cele două surori ale Dianei erau mai apropiate una de alta decât de fosta soţie a Prinţului Charles. Iar situaţia s-a păstrat similară şi după aceea, la maturitate. Unul dintre posibilele motive ale acestui fapt a fost relaţia amoroasă pe care Lady Sarah a avut-o, la sfârşitul anilor ’70, cu cel care avea să devină soţul Prinţesei Diana.  

Totuşi, Lady Sarah nu se vedea alături de Prinţul Charles pe viitor, ea susţinând, la un moment dat, că nu s-ar mărita cu el “nici dacă ar fi Regele Marii Britanii”. După ce a devenit public asemenea comentariu, idila celor doi s-a încheiat brusc. Iar Charles a ajuns la altar cu Diana, sora mai mică a lui Sarah.

Pe vremea când Diana şi Charles erau logodiţi, Sarah se lăuda pe unde putea: “Eu le-am făcut cunoştinţă. Sunt Cupidon!”, a scris The Guardian. Iar, după nunta regală, Sarah a devenit destul de prezentă în viaţa prinţesei, însoţind-o ocazional pe Diana în călătoriile ei.

În ultimii ani din viaţa Prinţesei Inimilor, cele două surori au fost cel mai apropiate una de alta, la un moment dat Diana spunând că Sarah era “singura persoană în care pot avea încredere”, conform revistei People. Sarah i-a fost alături Dianei pe timpul mariajului ei problematic cu viitorul Rege al Marii Britanii, Prinţul Charles.   

Lucrurile erau puţin diferite între Diana şi cealaltă soră a ei, Lady Jane Fellowes devenind membră a familiei regale britanice chiar înaintea Dianei. Aceasta s-a măritat cu Robert Fellowes, care era secretarul privat al Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a, în 1978.

Jane simţea adesea că trebuia să se împartă între sora ei, care voia să se îndepărteze tot mai mult de monarhia britanică, şi soţul ei, care era loial suveranei britanice şi serviciului său important. Spre finalul vieţii Dianei, cele două surori aproape că nu mai vorbeau din cauza tensiunilor ivite între ele.

Mai mult, Jane a refuzat să apară în public ca soră a Prinţesei Diana sau să dea declaraţii în această ipostază. Totuşi, în momentul în care ambele surori ale Dianei aalaseră de moartea prinţesei, în 1997, au lăsat totul şi au fugit la Paris, pentru a face totul posibil pentru a-i aduce acasă trupul neînsufleţit al soţiei Prinţului Charles.

Publicaţia Town & Country susţine că ambele surori au fost distruse de dispariţia prematură a Dianei, pe 31 august 1997, când i-au adus sicriul înapoi în Marea Britanie. “Diana avea o fixaţie cu centura de siguranţă”, a spus Lady Sarah în documentarul BBC Diana, 7 Days. “Şi atunci cum de nu avea centura pusă în acea seară? Asta n-o să mi-o explic niciodată!”, a declarat sora care a ţinut să descrie comportamentul jurnaliştilor care o urmăriseră până la moarte ca fiind “nemilos şi inacceptabil”.

În ciuda disensiunilor care au existat între ele, cele două surori ale Dianei au fost prezente la ceremonia de “Adio!” a soţiei viitorului rege britanic. Şi atât Sarah, cât şi Jane sunt şi-n ziua de azi alături de familia Dianei. Prinţul Harry a rămas apropiat de mătuşile lui după moartea mamei sale, lucrând chiar la câteva proiecte caritabile cu Lady Jane.  

"Harry a păstrat legătura cu cei din familia Spencer şi toţi au cunoscut-o pe Meghan", dezvăluie o sursă anonimă din anturajul regal, pentru Vanity Fair. Iar, în ceea ce îl priveşte pe Prinţul William, cu sigurnaţă că acesta menţine şi el legătura cu mătuşile şi unchiul lui.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg