Cum se menţin în formă femeile din familia regală. De la multe ore de sport la alimentaţie vegană

1 ducesa de cambridge ducesa de cornwall jpg jpeg

S-ar putea să fii obişnuit să le vezi arătând perfect, îmbrăcate în haine scumpe şi purtând un machiaj impecabil. Însă când vine vorba de siluetă, femeile din familia regală sunt perfecţioniste şi nu se dau în lături să alerge kilometri buni sau să refuze o porţie delicioasă de tort.

A fi membru al familiei regale nu ţine doar de prezenţa la întâlniri şi la baluri. Este nevoie de o rezistenţă serioasă pentru a participa la toate călătoriile şi la diversele întâlniri îndelungate. A fi în formă este o parte importantă pentru femeile din familia regală, indiferent dacă este vorba de ore bune petrecute pe terenul de polo, pe terenul de tenis sau în studioul de yoga.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna sportivă. Pentru a se menţine în formă, aceasta practică mai multe sporturi, precum: hochei pe câmp, schi, aleargă, adoră ciclismul, canotajul şi tenisul. Kate are şi un teren de tenis, primit cadou de la Regină, loc în care petrece mult timp. Se spune că aceasta se antrenează câte o oră în fiecare zi şi este mereu pregătită pentru o plimbare în natură. Totodată, în trecut, aceasta a declarat că are perioade când consumă doar alimente raw, printre care: avocado, fructe de pădure, ovăz, peştele crud, lapte de migdale, salata tabbouleh, goji şi pepene verde.

Camilla, Ducesa de Cornwall

Ducesa de Cornwall iubeşte plimbările în aer liber. Când nu se află în turnee regale, aceasta adoră să se plimbe pe dealuri cu câinii ei. De asemenea, Camilla practică yoga şi diverse tehnici de respiraţie, pentru a o ajuta să se relaxeze, iar de câţiva ani consumă doar alimente organice.

Prinţesa Beatrice

În 2010, Prinţesa Beatrice a devenit primul membru al familiei regale care a alergat un maraton, demonstrând că pentru ea sportul este o prioritate. Şase ani mai târziu, aceasta a finalizat primul ei trialton, care a inclus: înot de 3,3 km, 140 km de mers pe bicicletă, alergarea unui semi-maraton şi o drumeţie pe Muntele Etna. Totodată, Prinţesa mănâncă sănătos şi face antrenamente de fitness regulate, de intensitate ridicată, care durează o oră. Pentru a se pregăti de nunta ei, Beatrice şi-a angajat o nutriţionistă pentru a o ajuta să fie în cea mai bună formă, iar de atunci, Prinţesa evită alcoolul, zahărul şi mănâncă multe proteine slabe, legume şi cereale integrale.

Prinţesa Eugenie de York

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a are o rutină bine stabilită. Prinţesa Eugenie de York se trezeşte zilnic la ora 6:45 şi de la ora 7:00 face antrenamente în parc, precum: circuite, sărituri în ghemuit, genuflexiuni şi alergări de scurtă durată. Totodată, Prinţesa este adepta cristaloterapiei şi iubeşte să poarte metale energetice. Aceasta a fost văzută în repetate rânduri purtând mărgele energetice, despre care se crede că emană proprietăţi protectoare.

Regina Elisabeta a II-a

Fiind şefa de stat cu cea mai îndelungată funcţie din istoria lumii şi cel mai în vârstă monarh în viaţă, Regina Elisabeta a II-a a trebuit să fie mereu în formă pentru a face faţă stresului dat de acest statut. Ea obişnuieşte să facă perioduc plimbări în jurul casei, călăreşte periodic şi are patru mese pe zi, în care sunt incluse porţii mici, cu un conţinut scăzut de carbohidraţi.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg