Cum și-a anunțat Jennifer Lawrence tatăl despre imaginile sexy furate din telefon și făcute publice

În 2014, actriței de la Hollywood i s-a spart telefonul și i s-au furat niște imagini sexy cu ea, care au apărut pe diverse site-uri. Cum și-a anunțat tatăl despre incidentul jenant?

image

Contul iCloud al frumoasei vedete a fost spart, în urmă cu câțiva ani, iar conținutul acestuia a apărut pe internet. Iar acest lucru se întâmpla la un an de când Jennifer Lawrence câștigase primul Oscar din cariera ei, pentru rolul făcut în filmul „Silver Linings Playbook”.

Odată ce imaginile sexy cu ea au invadat internetul, actrița era convinsă că trebuie să-și ia „Adio!” de la cariera în plină ascendență. Mai mult, trebuia să vorbească cu tatăl ei despre ce pățise.

„N-a meritat!”, spune blondina fără să stea pe gânduri. Vedeta s-a simțit „exploatată” de „infracțiunea” comisă de unii care au căutat să obțină profit de pe urma fotografiilor ei personale. Jennifer a vorbit despre incidentul jenant și-a apărat drepturile femeilor cu ocazia declansării scandalului, însă n-a dat în judecată compania care a făcut asemenea lucru. Lawrence a ales să se răzbune într-un singur fel – să devină cel mai bine plătită actriță din lume. Ceea ce a și făcut!

În octombrie 2014, Jennifer Lawrence a recunoscut, în Vanity Fair, că se temea că Hollywoodul o să-i închidă ușa în nas după ce imaginile cu ea au împânzit internetul. „Nu pot să nu joc! Eu de-asta m-am născut pe acest pământ, să fiu actriță. Vă jur că numai la asta mă pricep, doar că nici nu merit să trăiesc așa…”, a adăugat vedeta vădit afectată.

image

La ce se referee? La informarea tatălui ei despre scandal. „Senzația pe care am avut-o când a trebuit să-l sun pe tata și să-i spun ce se întâmplase a fost înfricoșătoare de-a dreptul. Nici n-a mai contat câți bani am primit pentru The Hunger Games!”, a conchis diva hollywoodiană.

„Din fericire, tata juca golf și era bine dispus”, a adăugat vedeta ușurată.

foto - Shutterstock



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg