Primul sărut al Selenei Gomez a avut loc în cea mai urâtă zi din viața ei!

Cea mai cunoscută relație amoroasă a actriței și cântăreței de peste ocean a fost cea cu Justin Bieber, însă nu el i-a oferit ei primul sărut. Și de ce a ajuns să fie asemenea gest romantic... un coșmar?

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg

Primul sărut din viața Selenei Gomez s-a petrecut nu cu Justin Bieber, ci cu Dylan Strouse, din „The Suite Life of Zack & Cody”, unde a avut și ea o apariție… memorabilă. În timpul unui episod al serialului pentru adolescenți, Selena juca rolul Gwen, iar personajul ei s-a trezit în situația delicată în care trebuia să îl sărute pe Zack, în piesa în care juca Gwen, cu toate că era iubita lui Cody.

În viața reală, Gomez a fost pusă într-o situație similară. În 2020, Selena Gomez a apărut în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, unde a vorbit despre experiența ei din timpul filmărilor la „The Suite Life of Zack & Cody”.

Vedeta a recunoscut că, înainte de-a fi distribuită în acel show TV, ea era îndrăgostită de Cody. „Eram înnebunită după Cody Strouse… Îmi plăcea mult serialul lor și eram convinsă că eu și el o să ajungem să fim, la un moment dat, împreună”, a început să povestească starul american.

Având asemenea sentimente puternice pentru Cole, Selena Gomez s-a simțit tare prost că a trebuit să-l sărute pe fratele lui, Dylan Strouse, în timpul filmărilor. „Am ajuns să apar în serial, dar l-am sărutat pe Dylan și nu pe Cole… Acela a fost primul meu sărut! S-a petrecut în fața camerelor de filmat și… a fost cea mai urâtă zi din viața mea!”, a conchis Gomez.

Nu numai că l-a sărutat pe fratele de care nu-i plăcea și a ratat momentul de-a fi apropiată de cel pe care-l plăcea, dar nici măcar gestul în sine n-a fost… uau!

image

„M-am aplecat să-l sărut și mi-am închis ochii prea devreme, așa că am ratat o bună bucată din gura lui”, a povestit vedeta amuzată. „Până la urmă, a fost cel mai stângaci sărut din lume! Dar n-aveam mai mult de 12 ani, așa că a fost OK toată experiența”, a ținut să adauge Selena.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg