Primul sărut al Selenei Gomez a avut loc în cea mai urâtă zi din viața ei!

Cea mai cunoscută relație amoroasă a actriței și cântăreței de peste ocean a fost cea cu Justin Bieber, însă nu el i-a oferit ei primul sărut. Și de ce a ajuns să fie asemenea gest romantic... un coșmar?

Selena Gomez foto  Shutterstock jpg

Primul sărut din viața Selenei Gomez s-a petrecut nu cu Justin Bieber, ci cu Dylan Strouse, din „The Suite Life of Zack & Cody”, unde a avut și ea o apariție… memorabilă. În timpul unui episod al serialului pentru adolescenți, Selena juca rolul Gwen, iar personajul ei s-a trezit în situația delicată în care trebuia să îl sărute pe Zack, în piesa în care juca Gwen, cu toate că era iubita lui Cody.

În viața reală, Gomez a fost pusă într-o situație similară. În 2020, Selena Gomez a apărut în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, unde a vorbit despre experiența ei din timpul filmărilor la „The Suite Life of Zack & Cody”.

Vedeta a recunoscut că, înainte de-a fi distribuită în acel show TV, ea era îndrăgostită de Cody. „Eram înnebunită după Cody Strouse… Îmi plăcea mult serialul lor și eram convinsă că eu și el o să ajungem să fim, la un moment dat, împreună”, a început să povestească starul american.

Având asemenea sentimente puternice pentru Cole, Selena Gomez s-a simțit tare prost că a trebuit să-l sărute pe fratele lui, Dylan Strouse, în timpul filmărilor. „Am ajuns să apar în serial, dar l-am sărutat pe Dylan și nu pe Cole… Acela a fost primul meu sărut! S-a petrecut în fața camerelor de filmat și… a fost cea mai urâtă zi din viața mea!”, a conchis Gomez.

Nu numai că l-a sărutat pe fratele de care nu-i plăcea și a ratat momentul de-a fi apropiată de cel pe care-l plăcea, dar nici măcar gestul în sine n-a fost… uau!

image

„M-am aplecat să-l sărut și mi-am închis ochii prea devreme, așa că am ratat o bună bucată din gura lui”, a povestit vedeta amuzată. „Până la urmă, a fost cel mai stângaci sărut din lume! Dar n-aveam mai mult de 12 ani, așa că a fost OK toată experiența”, a ținut să adauge Selena.

foto - ShutterstockRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg